Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Ασφαλιστικά μέτρα κατά άνδρα που ισχυρίζεται πως είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 14:23 Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Ασφαλιστικά μέτρα κατά άνδρα που ισχυρίζεται πως είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη (φωτο intime)

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά ενός άντρα που ισχυρίζεται ότι είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη. Η ίδια ζητά από τον εν λόγω κύριο να μην χρησιμοποιεί το επώνυμο «Θεοδωράκης».

Σήμερα, Τετάρτη (29/9), εκδικάζεται – σύμφωνα με το MEGA – η προσωρινή διαταγή που έχει ζητήσει η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, ούτως ώστε μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση ο 54χρονος άντρας να μην χρησιμοποιεί το επώνυμο του πατέρα της. Προσερχόμενη στο δικαστήριο, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη εξήγησε στους δημοσιογράφους ότι προχώρησε σε ασφαλιστικά μέτρα γιατί ενδεχομένως μετά τον θάνατο του πατέρα της, ο ίδιος μπορεί να θέλει να διεκδικήσει κληρονομικά δικαιώματα.

Όπως επίσης δήλωσε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη πρόκειται για τον Νίκο Κουρή ένα «καλό μουσικό παραγωγό» που τα προηγούμενα χρόνια είχαν έρθει σε επαφή για μια ενδεχόμενη συνεργασία με το ραδιόφωνό του. «Όταν τον είδα στο Άλσος Νέας Σμύρνης, να βγάζει αφίσες, είναι too much. Εμένα αδερφός μου είναι ο Γιώργος Θεοδωράκης» είπε στα τηλεοπτικά συνεργεία.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από MEGA

Προσαρμοσμένη αναζήτηση