Mad Clip: Μηνύσεις ετοιμάζει η οικογένεια του τράπερ για την φωτογραφία στο νεκροτομείο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2021 17:45 Mad Clip: Μηνύσεις ετοιμάζει η οικογένεια του τράπερ για την φωτογραφία στο νεκροτομείο

Ανατριχίλα, αποτροπιασμό και σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια φωτογραφία, που κυκλοφορεί στα social media τα τελευταία εικοσιτετράωρα, και φέρεται να δείχνει τον αδικοχαμένο τράπερ Mad Clip στο νεκροτομείο. Για την αδιανόητη αυτή κίνηση, μίλησε στον ALPHA o παππούς του αδικοχαμένου μουσικού. 

Η οικογένεια του Mad Clip, σύμφωνα με πληροφορίες του T-live είναι εξαγριωμένη και ο πατέρας του αδικοχαμένου μουσικού έχει κινήσει νομικές διαδικασίες, ώστε να βρεθεί ο άνθρωπος που τράβηξε τη φωτογραφία λίγες ώρες μετά το τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης τα ξημερώματα της Πέμπτης 02 Σεπτεμβρίου.

«Η ενέργειά του ήταν κατακριτέα, ήταν ασέβεια απέναντι στον νεκρό, ο οποίος ευρίσκετο εκείνη την ώρα εκεί. Δυστυχώς υπάρχουν και παλιανθρώποι που εκμεταλλεύονται και το παραμικρό ώστε να βγάλουν λεφτά. Είναι πολύ κατακριτέα το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την οικογένεια, πώς μπόρεσε και μπήκε μέσα και μπόρεσε να φωτογραφίσει τον νεκρό εγγονό μας στο νεκροτομείο.

Είναι απαράδεκτα πράγματα. Δεν ξέρω αν φυλάσσεται (ο χώρος) ή είναι ξέφραγο αμπέλι, αλλά ο γιος μου μού είπε ότι έχει βάλει τον δικηγόρο να ασχοληθεί» είπε ο παππούς του, ξεσπώντας στην εκπομπή του Alpha.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση