Συγκλονίζει η μητέρα του μαθητή, θύμα bullying: Τον ανάγκασαν να πέσει από μεγάλο ύψος - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 10:04 Συγκλονίζει η μητέρα του μαθητή, θύμα bullying: Τον ανάγκασαν να πέσει από μεγάλο ύψος - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες για το bullying και τον εκβιασμό που υπέστη μαθητής της Γ’ Γυμνασίου από ομάδα νεαρών στον Γαλατά Τροιζηνίας.

Όπως δήλωσε η μητέρα του μαθητή μιλώντας στον ΑΝΤ1, «πριν από τρεις μήνες το παιδί μου δεν ένιωθε καλά. Ήταν κλειστός, δεν μιλούσε πολύ, ήταν μέσα στο σπίτι με φόβο. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά και τον πλησίασα να τον ρωτήσω τι συμβαίνει. Μου απάντησε τίποτα».

Η μητέρα πρόσθεσε ότι επικοινώνησε με τον μεγάλο της γιο στην Αθήνα και της είπε ότι «ο μικρός κάνει παρέα με δύο άτομα που δεν πρέπει. Τον συμβούλευσε και εκείνος να μην κάνει παρέα με αυτά τα παιδιά.

Σύμφωνα με όσα τόνισε η ίδια, «ο μικρός είναι χαμηλών τόνων. Φοβόταν επειδή του έλεγαν θα σκοτώσουμε τη μαμά σου, τον μπαμπά σου, τον αδελφό σου και του ζητούσαν χρήματα».

Περιγράφοντας πώς έσπασε το πόδι του το παιδί, η μητέρα του είπε «όταν τους έδωσε 150 ευρώ μέσα σε δύο ημέρες του ζήτησαν κι άλλα χρήματα. Τον συναντούσαν στο γυμναστήριο. Του έσπασαν το πόδι την άλλη μέρα όταν δεν τους έδωσε το ποσό που ζήτησαν. Τον πήγαν σε μια μάντρα με ύψος 3 μέτρα και του είπαν αφού δεν έφερες τα λεφτά, θα πέσεις τώρα. Τον ανάγκασαν να πέσει. Όταν έσπασε το πόδι, πήγα το παιδί στο νοσοκομείο».

Σύμφωνα με τη μητέρα «από φόβο έκανε παρέα, μου είπε ο ίδιος. Την άλλη μέρα πήγαμε στην Αστυνομία, η οποία έκανε τα πάντα, βρήκαμε αγάπη και εκεί τα είπε όλα ο γιος μου».

Δείτε το βίντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση