Δώρα Ζέμπερη: Ξεκινά η δίκη στο Εφετείο για την άγρια δολοφονία της εφοριακού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 09:23 Δώρα Ζέμπερη: Ξεκινά η δίκη στο Εφετείο για την άγρια δολοφονία της εφοριακού

Σήμερα ξεκινά σε δεύτερο βαθμό η δίκη για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, η οποία βρέθηκε κατακρεουργημένη, τον Οκτώβριο του 2017, στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η άτυχη κοπέλα είχε βρεθεί νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος, καθώς είχε δεχτεί 14 μαχαιριές στην πλάτη και στον θώρακα, ενώ έφερε και αμυντικά τραύματα στο χέρια.

Ο κατηγορούμενος αρχικά ομολόγησε την πράξη του, αλλά αργότερα, με υπόμνημα του, τόνισε ότι οι αληθινοί δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι και ότι ο ίδιος δεν σκότωσε αλλά την τραυμάτισε στην προσπάθεια του να της κλέψει την τσάντα.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, δυο άτομα του υποσχέθηκαν 30.000 ευρώ για να τους παραδώσει την τσάντα της εφοριακού.

Ξεσπά ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη


Ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη

Ο πατέρας της άτυχης εφοριακού μίλησε αποκλειστικά στο δελτίο ειδήσεων του Ant1 με το Νίκο Χατζηνικολάου, ξεσπώντας για τον άδικο χαμό του παιδιού του, τον οποίο δεν μπορεί να ξεπεράσει με τίποτα.

Ο ίδιος ζητά απαντήσεις για το εάν ο κατηγορούμενος έδρασε μόνος του.

«Όλος ο κόσμος βλέπει ότι υπάρχουν πολλά κενά σε αυτήν την υπόθεση. Η Δώρα δεν θα ερχόταν με τίποτα σε εμπλοκή με αυτό το σκουπίδι. Έστησαν ενέδρα στο κορίτσι. Ο δολοφόνος δεν βρέθηκε τυχαία δίπλα στον τάφο με τη Δώρα. Την είχαν παρακολουθήσει».

Δολοφονία Ζέμπερη: Ένοχος για ανθρωποκτονία χωρίς κανένα ελαφρυντικό ο 60χρονος

Υπενθυμίζεται ότι ο 60χρονος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό και καταδικάστηκε για δύο φορές ισόβια για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη.

Πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση