Φώφη Γεννηματά: Τα νεότερα για την υγεία της

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 14:33 Φώφη Γεννηματά: Τα νεότερα για την υγεία της

Τι θα γίνει με τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ.

Για τρίτη ημέρα νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό η Φώφη Γεννηματά, η οποία εισήχθη στο νοσοκομείο τη Δευτέρα με συμπτώματα ατελούς ειλεού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, συνεχίζεται τόσο η φαρμακευτική αγωγή όσο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται καθημερινά η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Σε λίγες ημέρες, η Φώφη Γεννηματά αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Πριν λίγο, σύμφωνα με το Mega, την επισκέφθηκαν οι στενοί της συνεργάτες, Χρήστος Πρωτόπαππας, και Μανώλης Όθωνας ενώ χθες την επισκέφθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου. Μέσα στην ημέρα αναμένεται να την επισκεφθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Τι θα γίνει με τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ

Με την απόσυρση της κυρίας Γεννηματά  από τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη νέου προέδρου του Κινήματος, οι συνδιεκδικητές της ανέστειλαν την προεκλογική τους δραστηριότητα, ωστόσο αποφασίστηκε σε συναινετικό κλίμα να μην υπάρξει καμία αναβολή και η εσωκομματική εκλογική διαδικασία να πραγματοποιηθεί στις 5 και τις 12 Δεκεμβρίου.

Φαίνεται πως υπήρξε η σκέψη να υπάρξει και τέταρτος υποψήφιος, και συγκεκριμένα ο βουλευτής Ηρακλείου του κόμματος, Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος έχει επιδοθεί στο κυνήγι της συλλογής υπογραφών στήριξης προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα έστω και την ύστατη ώρα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Σημειώνεται πως την Παρασκευή λήγει η προθεσμία ανακήρυξης υποψηφιοτήτων για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, με ανοιχτό πλέον το ενδεχόμενο να υπάρξει παράταση.

Πηγές: Mega, protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση