Κρήτη: Πνίγηκε ο παππούς που πήγε να σώσει τα δύο εγγόνια του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 20:10 Κρήτη: Πνίγηκε ο παππούς που πήγε να σώσει τα δύο εγγόνια του

Από την πρώτη στιγμή, δυνάμεις του Λιμενικού και του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, για τη διάσωση των δύο ανήλικων παιδιών και του παππού τους

Νεκρός ανασύρθηκε ένας άνδρας από παραλία στις Γούβες, ο οποίος στην προσπάθεια να διασώσει τα δύο εγγόνια, οπότε συνειδητοποίησε ότι κινδυνεύουν, έχασε τις αισθήσεις του. Τα δύο παιδιά, ηλικίας 7 και 8 ετών ανασύρθηκαν άμεσα και παραλήφθηκαν από διασώστες του ΕΚΑΒ για να μεταφερθούν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται προληπτικά.

Σύμφωνα  με τον διοικητή του Βενιζέλειου νοσοκομείου, Κώστα Τερζάκη, « Στο νοσοκομείο έχει μεταφερθεί η σορός του παππού ετών 67 , ενώ τα δύο παιδιά ηλικίας 7 και 8 ετών νοσηλεύονται προληπτικά στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου ». 

Επίσης ανέφερε πως «Τα παιδιά φέρουν κάποιες εκδορές πιθανόν από κάποιο χτύπημα στα βράχια , έχουν υποβληθεί σε εξετάσεις και θα παραμείνουν στο νοσοκομείο για 24 ώρες» .

Σημειώνεται πως τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο χωρίς συνοδό.

Από την πρώτη στιγμή, δυνάμεις του Λιμενικού και του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο για τη διάσωση των δύο ανήλικων παιδιών και του παππού τους, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι τουρίστες και διαμένουν σε ξενοδοχείο της περιοχής.

πηγή: neakrtiti.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση