Τραγωδία: Πνίγηκε ο παππούς προσπαθώντας να σώσει τα εγγόνια του - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 11:47 Τραγωδία: Πνίγηκε ο παππούς προσπαθώντας να σώσει τα εγγόνια του - ΒΙΝΤΕΟ

Τραγική κατάληξη είχε το θαλάσσιο μπάνιο του παππού με τα δύο εγγόνια του στις Γούβες Ηρακλείου στην Κρήτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο αγοράκια, ηλικίας 7 και 10 ετών με καταγωγή από την Αγγλία που παραθέριζαν στην Κρήτη με την οικογένειά τους, μπήκαν στη θάλασσα, κινδυνεύοντας να παρασυρθούν από τα κύματα και ο παππούς τους που αντιλήφθηκε την κατάσταση, βούτηξε για να τα σώσει.

Ο κυματισμός, μαζί με τα ισχυρά θαλάσσια ρεύματα που υπήρχαν στο βραχώδες αυτό σημείο έκαναν το έργο του πολύ δύσκολο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, το 10χρονο αγόρι κατάφερε να βγει από τη θάλασσα σχεδόν μόνο του, ενώ ο παππούς, μετά την υπερπροσπάθεια που έκανε για να βγάλει και τον 7χρονο εγγονό του, φαίνεται ότι έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε μπρούμυτα στο νερό με συνέπεια να πνιγεί…

Όπως επίσης αναφέρουν cretapost και creta24, ναυαγοσώστης επιχείρησε μάταια όμως να σώσει τον παππού, ο οποίος, είχε εγκλωβιστεί στα βράχια που υπάρχουν στην περιοχή, αφήνοντας εκεί την τελευταία του πνοή!

Ο ναυαγοσώστης με αρκετή δυσκολία – εξαιτίας των ισχυρών θαλάσσιων ρευμάτων – κατάφερε και απεγκλώβισε τον νεκρό άνδρα και τον μετέφερε στο σκάφος του λιμενικού που είχε σπεύσει στο σημείο.

Οι άνδρες του λιμενικού σώματος παρέλαβαν τη σορό και τη μετέφεραν στο λιμανάκι της περιοχής όπου περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Παρακολουθήστε και το ρεπορτάζ του Mega:

Tα δύο αγοράκια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ, χωρίς, όμως, να φέρουν κάποια εμφανή τραύματα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση