Δίκη για βιτριόλι: Η στιγμή που φίλοι και συγγενείς της Ιωάννας ξέσπασαν σε λυγμούς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 14:33 Δίκη για βιτριόλι: Η στιγμή που φίλοι και συγγενείς της Ιωάννας ξέσπασαν σε λυγμούς (φωτο intime)

Η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου συνεχίστηκε σήμερα με την πρόταση του εισαγγελέα για την κατηγορούμενη, Έφη Κακαράντζουλα.

Μόλις ο εισαγγελέας αναφέρθηκε σε ανθρωποκτόνο εγωισμό οι φίλες και οι συγγενείς της Ιωάννας Παλιοσπύρου που βρίσκονταν έξω από τη δικαστική αίθουσα, ξέσπασαν σε λυγμούς.

Ο εισαγγελέας ήταν καταπέλτης για την κατηγορούμενη, ενώ δείχνοντας φωτογραφίες από τα ρούχα της Ιωάννας μετά την επίθεση, εμφανώς συγκλονισμένος είπε:

«Δεν έχω ξαναδεί ποτέ τέτοια εικόνα, ούτε σε κουρέλια… Η παθούσα θα μπορούσε να έχει καταλήξει συνέπεια πέντε παραγόντων. Του ολιγαιμικού σοκ, της καύσης των αεριοφόρων οδών, της θανατηφόρας δόσης που ορίζεται στα 10ml, ενώ εδώ η ποσότητα ήταν τουλάχιστον 1 λίτρο, της διαβρωτικής δράσης του οξέως, το οποίο αν δεν είχε ξεπλύνει άμεσα θα μπορούσε να είχε προχωρήσει βαθύτερα, αλλά και συνεπεία των λοιμώξεων… Η Ιωάννα απέφυγε το μοιραίο για λόγους ανεξάρτητους από τη θέληση της κατηγορούμενης».

Ο εισαγγελέας περιγράφοντας τις μόνιμες βλάβες που υπέστη το θύμα σημείωσε πως: «Δεν θυμάμαι ποιες να απαριθμήσω πρώτες από τις τόσες που ακούσαμε».

Πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση