Αποκαλύψεις "φωτιά" για τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών: Δύο συγκλονιστικές μαρτυρίες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 22:44 Αποκαλύψεις "φωτιά" για τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών: Δύο συγκλονιστικές μαρτυρίες

Τα πάνω – κάτω στην υπόθεση τω Γλυκών Νερών μέσα από δύο συγκλονιστικές μαρτυρίες

Αποκαλύψεις για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, της δολοφονίας της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, οι οποίες αναμένεται να φέρουν τα πάνω – κάτω στην υπόθεση.

Μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA η Αγγελική Νικολούλη, μίλησε για την πρεμιέρα της εκπομπής "Φως στο Τούνελ" απόψε όπου θα έρθουν στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση.

"Σε αυτή την πρώτη εκπομπή για τη νέα σεζόν φέρνουμε στο φως έρχονται νέα στοιχεία για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά. Έχουμε δύο σημαντικές μαρτυρίες, οι οποίες μας ανοίγουν νέο δρόμο που ακολουθούμε και βρισκόμαστε μπροστά σε μια αποκάλυψη για τον πιλότο λίγες μέρες πριν τη δολοφονία της νεαρής συζύγου του, της Καρολάιν", είπε η δημοσιογράφος.

Αναφορικά με το αν εκείνη είχε καταλάβει από την πρώτη στιγμή ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν ο δολοφόνος, η κ. Νικολούλη απάντησε πως "η ουσία είναι πως κάνεις την έρευνά σου και αν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω. Μπορεί ο κύριος ανακριτής να ολοκλήρωσε τη δική του, αλλά εμείς από δημοσιογραφικής πλευράς συνεχίζουμε. Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί είναι και λεπτό το θέμα. Τα υπόλοιπα γι’ αυτή την υπόθεση θα τα πούμε στην εκπομπή".

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση