Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι απαντά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά τις αποκαλύψεις για την παράλληλη σχέση

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 12:48 Τι απαντά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά τις αποκαλύψεις για την παράλληλη σχέση

Όλα όσα ισχυρίστηκε για τις νέες μαρτυρίες...

Τη δική του εκδοχή για τις αποκαλύψεις που έγιναν ότι διατηρούσε παράλληλη σχέση κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Καρολάιν, την οποία σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, έδωσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο MEGA, ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, υποστήριξε ότι ο εντολέας του δεν είχε παράλληλη σχέση με κάποια άλλη γυναίκα.

Επιπλέον ο κ. Παπαϊωαννίδης υποστήριξε ότι δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο στη δικογραφία και η συγκεκριμένη μάρτυρας θα μπορούσε να καταθέσει όποτε ήθελε όσο ήταν ανοιχτή η δικογραφία.

Δεν ήταν σε παράλληλη σχέση ο εντολέας μου με κάποια άλλη γυναίκα, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στη δικογραφία. Δεν ξέρουμε ποιο άτομο είναι που έκανε αυτή τη μαρτυρία. Είναι ψευδές ότι τη διεκδικούσε ενώ είχαν χωρίσει και ήταν με την Καρολάιν. Η συγκεκριμένη μάρτυρας θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να πάει στην ανακριτική αρχή, αλλά δεν πήγε“, είπε αρχικά ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Επικοινώνησα με τον εντολέα μου πριν βγω στην εκπομπή της και με διαβεβαίωσε για όσα σας λέω. Διαψεύδει οποιαδήποτε επικοινωνία κατά τη διάρκεια του γάμου του και ότι υπήρχε θέμα εμμονής με άλλη γυναίκα. Δεν αμφισβητώ τα όσα λέει η κυρία, ας πάει να καταθέσει. Δεν μπορούμε να αξιολογούμε ανώνυμες καταθέσεις. Η δικογραφία ήταν 4-5 μήνες ανοιχτή για την οποιαδήποτε κατάθεση. Αφού έκλεισε, εμφανίστηκαν αυτές οι μαρτυρίες“, συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι όπως αποκάλυψε ένας φίλος του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε σχέση με μια άλλη γυναίκα παράλληλα με τον γάμο του.

“Ξέρουμε ότι είχε μια σχέση με άλλη γυναίκα. Εγώ είχα δει κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν στον Μπάμπη, όπως αυτό με τη φίλη του. Δηλαδή έβγαινε τώρα ένας άνθρωπος 30 χρονών να διαφημίσει ότι κοιτάξτε πηγαίνω με αυτή που είναι παντρεμένη και είμαι ερωτευμένος. Πρέπει να είχε παράλληλη σχέση με την Καρολάιν και με την άλλη πριν το γάμο”, δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”.

Πηγή: Debater