Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σαουδική Αραβία για τη Σύνοδο Κορυφής της Μέσης Ανατολής

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 20:48 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σαουδική Αραβία για τη Σύνοδο Κορυφής της Μέσης Ανατολής

Για τη Σαουδική Αραβία αναχωρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη τη Δευτέρα (25.10.2021) και την  Τρίτη (26.10.2021), στο πλαίσιο της οποίας θα λάβει μέρος στη Σύνοδο Κορυφής της πρωτοβουλίας «Middle East Green Initiative».

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει τη Δευτέρα (25.10.2021) στη Σύνοδο Κορυφής της πρωτοβουλίας «Middle East Green Initiative», όπου θα μιλήσει στο πλαίσιο των παρεμβάσεων αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου, ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα παρακαθίσει σε επίσημο δείπνο, που θα παραθέσει στους συμμετέχοντες ηγέτες ο Διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, Πρίγκιπας Mohammed bin Salman bin Abdulaziz Al Saud.

Την Τρίτη (26.10.2021), ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Πρίγκιπα Διάδοχο Mohammed bin Salman bin Abdulaziz Al Saud στο ανάκτορο Al Yamamah. Μετά το πέρας των επαφών ο Διάδοχος θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του Πρωθυπουργού.

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβει μέρος στις εργασίες του επενδυτικού και οικονομικού forum «Future Investment Initiative», όπου θα έχει συζήτηση με τον δημοσιογράφο John Defterios.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση