Πέραμα: Πληροφορίες ότι θα παραδοθεί σήμερα ο 15χρονος που ήταν μαζί με τον 20χρονο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 09:15 Πέραμα: Πληροφορίες ότι θα παραδοθεί σήμερα ο 15χρονος που ήταν μαζί με τον 20χρονο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με την αιματηρή συμπλοκή στο Πέραμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, ο 15χρονος που είχε διαφύγει, αναμένεται να παραδοθεί σήμερα συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Την εξέλιξη αυτή επιβεβαίωσε και ο γαμπρός του 20χρονου θύματος. Όπως είπε ο ίδιος, «το παιδί θα εμφανιστεί σήμερα στα δικαστήρια μαζί με τον δικηγόρο του».

Σύμφωνα με τον γαμπρό του θύματος, «είναι κρίμα πάντως που χτύπησαν τον 20χρονο. Ο 20χρονος που σκοτώθηκε έχει τρία μωρά. Η γυναίκα του τι θα κάνει, πώς θα τα βγάλει πέρα; Κρίμα στο παλικάρι που έφυγε… Δεν έκλεβε, δεν έκανε τίποτα. Πώς έμπλεξε εκεί, δεν ξέρω κι εγώ. Το παιδί δούλευε για να ζήσει την οικογένειά του».

Σχετικά με το εάν θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις, όπως έχουν προαναγγείλει, ο γαμπρός του θύματος είπε ότι «αυτό θα εξαρτηθεί από τον νόμο. Γιατί μας έχουν του κλώτσου και του μπάτσου. Εμείς δεν είμαστε άνθρωποι; Ζητάμε δουλειά και δεν μας δίνουν. Γι’ αυτό και πολλά πιτσιρίκια αναγκάζονται και πάνε να κλέψουν. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά».

«Οι αστυνομικοί θα έπρεπε να έχουν χτυπήσει και σκάσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου και όχι να σκοτώσουν τον άνθρωπο, λες και σκοτώνουν μπεκάτσες» τόνισε ακόμη ο κ. Παύλος.

Πηγή: Open

Προσαρμοσμένη αναζήτηση