Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν θα ξανακλείσει η οικονομία – Οι λοιμωξιολόγοι εισηγούνται αλλά ή κυβέρνηση αποφασίζει

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 12:03 Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν θα ξανακλείσει η οικονομία – Οι λοιμωξιολόγοι εισηγούνται αλλά ή κυβέρνηση αποφασίζει

«Η οικονομία δεν θα κλείσει είναι δεδομένο, ούτε θα σταματήσουμε οι υπόλοιποι τη ζωή μας» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ μάλιστα, είπε πως ακόμα και να υπάρξει τέτοια εισήγηση από τους λοιμοξιωλόγους, η κυβέρνηση είναι αυτή που αποφασίζει.

«Είναι δυνατόν όσοι δεν εμβολιάζονται να εμποδίζουν τις ζωές των άλλων που εμβολιάζονται;» αναρωτήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Τόνισε ότι πλέον μιλάμε για πανδημία των ανεμβολίαστων, ενώ όπως είπε γίνεται λήπτης χυδαίων χαρακτηρισμών από όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν. 

«Σήμερα υπάρχει το εμβόλιο και όποιος θέλει, πάει κάνει το εμβόλιο και προστατεύεται. ‘Αρα πια δεν υπάρχει ηθική βάση στο να κλείνεις τον κόσμο μέσα», πρόσθεσε.

«Πολιτικός αντίπαλος το ΚΙΝΑΛ - Θέλουμε κυβέρνηση αυτοδυναμίας»

Σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ και την περίπτωση συνεργασίας σε μελλοντική κυβέρνηση με κάποιον από τους υποψηφίους, ο υπουργός υπογράμμισε ότι το ΚΙΝΑΛ αποτελεί πολιτικό αντίπαλο της ΝΔ. «Θέλουμε μια κυβέρνηση αυτοδυναμίας.

Αν δεν έχουμε αυτοδυναμία στις πρώτες θα πάμε σε δεύτερες. Στην συναίνεση είμαστε υπερ, στην συγκυβέρνηση όχι», τόνισε ο ίδιος. 

Πηγή: Newsit.gr