Τεράστιο κύμα σκόρπισε τον θάνατο - Ένας ψαράς νεκρός και δυο τραυματίες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 15:01 Τεράστιο κύμα σκόρπισε τον θάνατο - Ένας ψαράς νεκρός και δυο τραυματίες

Τραγωδία στο Ηρακλείο στην Κρήτη, όταν ένα κύμα χτύπησε τους τρεις από τους τέσσερις άνδρες και τους παρέσυρε μέσα στη θάλασσα.

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στην Αγία Πελαγία, καθώς ένας μεσήλικας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την θάλασσα και στην συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έλαβε χώρα στην παραλία Αλυκές, λίγο μετά την Αγία Πελαγία. Μια παρέα τεσσάρων ατόμων, περίπου 40 ετών, ψάρευαν στην περιοχή, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και πιθανότατα λόγω του ισχυρού κυματισμού, οι τρεις παρασύρθηκαν στην θάλασσα.

Άμεσα ο τέταρτος της παρέας ειδοποίησε το λιμενικό, το οποίο και ενεργοποίησε το σχέδιο έρευνας διάσωσης. Στο σημείο έσπευσαν ιδιοκτήτες  σκαφών 

Στην περιοχή έσπευσαν επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη, ένα καταδυτικό σκάφος και αρκετοί ιδιοκτήτες μικρών σκαφών από την Αγία Πελαγία, οι οποίοι εντόπισαν και ανέσυραν τα τρία άτομα που έπεσαν στην θάλασσα και στη συνέχεια τους άφησαν στην παραλία της Αγίας Πελαγίας.

Ο ένας άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και κατά την παραλαβή από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στην Αγία Πελαγία, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Τα άλλα δυο άτομα μεταφέρθηκαν στο εφημερεύον νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME)

πηγή: neakriti.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση