Εύα Μπουντούρη: «Θα αναζητηθούν ευθύνες» για το θάνατό της λέει η οικογένεια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 12:48 Εύα Μπουντούρη: «Θα αναζητηθούν ευθύνες» για το θάνατό της λέει η οικογένεια

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου της ραδιοφωνικής παραγωγού και δημοσιογράφου, Εύας Μπουντούρη, η οποία πριν από λίγες ημέρες άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εύα Μπουντούρη έπεσε σε κώμα ύστερα από χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι λόγω ανευρύσματος. Ωστόσο, δεν κατάφερε ποτέ να ξυπνήσει… Ήταν μόλις 40 ετών.

«Είμαστε όλοι σαν χαμένοι. Είναι από τις στιγμές που προσπαθείς να ισορροπήσεις μέσα σου τον πόνο, τον θυμό, την απορία, την αγωνία.

Υπερτερεί ο πόνος για την ώρα» ανέφερε ο θείος της δημοσιογράφου Εύας Μπουντούρη μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA για το θάνατό της μετά από επέμβαση για ανεύρυσμα.

Μάλιστα, ο θείος της δήλωσε πως «σίγουρα θα αναζητηθούν ευθύνες»: «Ζητάμε όλοι κάποιες απαντήσεις, δεν αφήνεις έτσι τον άνθρωπό σου να φύγει χωρίς να ψάξεις να βρεις την αιτία.

Σίγουρα, θα αναζητηθούν απαντήσεις, θα αναζητηθούν ευθύνες. Πρώτα να καταλάβουμε τι έγινε, και μετά».

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Mega, η Εύα Μπουντούρη δεν είχε αισθανθεί το παραμικρό και δεν είχε παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα που να την ανησυχήσει. Ωστόσο, ο γιατρός της έκρινε ότι έπρεπε να χειρουργηθεί ώστε να μην κινδυνέψει στο μέλλον.

«Κανείς μας δεν ήξερε τίποτα. Ούτε για πρόβλημα ούτε για κάτι. Έδειχνε υγιέστατη, δεν υποψιαζόταν κανείς μας κάτι» σημείωσε ο θείος της 40χρονης.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση