Θεσσαλονίκη: Ένα λευκό ποδήλατο στο σημείο που σκοτώθηκε η μαραθωνοδρόμος Δήμητρα Ιορδανίδου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 13:26 Θεσσαλονίκη: Ένα λευκό ποδήλατο στο σημείο που σκοτώθηκε η μαραθωνοδρόμος Δήμητρα Ιορδανίδου

Η άτυχη ποδηλάτισσα που σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν παρασύρθηκε από φορτηγό ήταν μαραθωνοδρόμος, με μια πορεία γεμάτη διακρίσεις. 10 μέρες μετά την τραγωδία, ένα λευκό ποδήλατο στο σημείο, θυμίζει το κακό που συνέβη…

«Καμία ποδηλάτισσα λιγότερη. Δημητρούλα λείπεις», γράφει η πινακίδα στο ποδήλατο με μεγάλα γράμματα. «Δε θέλουμε άλλο καλό παιδί χαμένο. Δε γίνεται το χόμπι μας να είναι θανατηφόρο», είναι οι υπόλοιπες λέξεις, όλες γραμμένες με μαύρα γράμματα.

Στην πινακίδα, όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν διάφορα σχέδια ζωγραφισμένα. Μερικά από αυτά απεικονίζουν μια αναβάτη ποδηλάτου με φτερά στο σώμα της που βρίσκεται πάνω στο αγαπημένο της μέσω μετακίνησης αλλά και λουλούδια. «Ας ανθίσει στην σκιά μια όμορφη ποδηλατιά», γράφει κάτω δεξιά, περιμετρικά από ένα ζωγραφισμένο λουλούδι στο χώμα.

Η πινακίδα βρίσκεται πάνω στο λευκό ποδήλατο, το οποίο πιθανότατα τοποθέτησαν στο σημείο ποδηλάτες, ενώ ζητά να υπάρξουν «ασφαλείς αστικές μετακινήσεις».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση