Ποιος έκανε την πρόταση στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη για το υπουργείο Τουρισμού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015 10:58 Ποιος έκανε την πρόταση στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη για το υπουργείο Τουρισμού

Πριν ασχοληθεί με το τραγούδι όταν η οικογένειά της εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, ήταν ξεναγός σε τουριστικό λεωφορείο.

Όπως όλα δείχνουν η Σεβαστή Αττικοιουζέλ, ή αλλιώς... Αλκηστις Πρωτοψάλτη θα είναι η υπηρεσιακή υπουργός Τουρισμού στην υπηρεσιακή κυβέρνηση υπο την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου που θα οδηγήσει την χώρα σε εκλογές.

Όπως γράφουν ΤΑ ΝΕΑ, η πρόταση στην Αλκηστις Πρωτοψάλτη έγινε από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο με τον οποίο έχουν σχέση από παλιά. 

Όπως σημειώνει η εφημερίδα κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, εκτός από το γνωστό τραγούδι «Πάμε Χαβάη» που μπορεί να ντύσει το έργο της νεας υπουργού, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη πριν ασχοληθεί με το τραγούδι όταν η οικογένειά της εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, ήταν ξεναγός σε τουριστικό λεωφορείο. 

Μέχρι στιγμής, η ίδια δεν έχει κάνει καμία δήλωση, αν και αύριο Σάββατο 29 Αυγούστου μία ημέρα μετά την ορκωμοσία της θα παραχωρήσει συναυλία στον Τύμβο Μαραθώνα. Η συναυλία θα έχει ελεύθερη είσοδο για τη νύχτα της πανσελήνου, κατόπιν συνεργασίας της με τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη.

πηγή: thetoc.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση