Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων: 16χρονη έσβησε το τσιγάρο της στο μάτι μαθήτριας στο Κερατσίνι!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 22:45 Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων: 16χρονη έσβησε το τσιγάρο της στο μάτι μαθήτριας στο Κερατσίνι!
Όπως μετέδωσε το Mega, κατά τη διάρκεια διαλείμματος στο 1ο ΕΠΑΛ Δραπετσώνας, η 16χρονη έσβησε το τσιγάρο που κάπνιζε στο αριστερό μάτι άλλης μαθήτριας - Συνελήφθη η δράστις

Ανήλικη μαθήτρια, 16 ετών, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, καθώς κατηγορείται για απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης.
 

 

Όπως μετέδωσε το Mega, όλα έγιναν το πρωί της Τρίτης, όταν, κατά τη διάρκεια διαλείμματος στο 1ο ΕΠΑΛ Δραπετσώνας, η 16χρονη έσβησε το τσιγάρο που κάπνιζε στο αριστερό μάτι άλλης μαθήτριας, με αποτέλεσμα το θύμα να νιώσει έντονο τσούξιμο.
 

 

Άμεσα στο σημείο έφτασε η 41χρονη μητέρα του θύματος, η οποία ενημερώθηκε από τον διευθυντή του σχολείου και συνόδευσε την κόρη της στο Κέντρο Υγείας της Δραπετσώνας, ώστε να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

 

Στη συνέχεια, η 16χρονη που δέχθηκε την επίθεση, μαζί με τη μητέρα της, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατέθεσαν μήνυση.

πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση