Αγρίνιο: Ο μητροκτόνος είχε καταδικαστεί για ληστεία, βιασμό και πρόσφατα αποφυλακίσθηκε

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 15:14 Αγρίνιο: Ο μητροκτόνος είχε καταδικαστεί για ληστεία, βιασμό και πρόσφατα αποφυλακίσθηκε

Το άγριο έγκλημα στο Αγρίνιο συζητείται στο πανελλήνιο. 35χρονος σκότωσε την 54χρονη μάνα του και τραυμάτισε την 80χρονη γιαγιά του. Έχει βαρύ ποινικό μητρώο και αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα ενώ ήταν και χρήστης. Επέστρεψε στην πόλη λίγες ώρες πριν το φονικό.

Σοκαριστικές είναι οι νεότερες πληροφορίες για την μητροκτονία που συγκλονίζει το Αγρίνιο αλλά και για το προφίλ του δράστη.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του agrinionews.gr, ο 35χρονος άνδρας είχε απασχολήσει στο παρελθόν για υπόθεση ληστείας το 2013, για υπόθεση βιασμού στα Γιάννενα (κρατώντας επι τριήμερο μια νεαρή χωρίς τη θέληση της) και δύο φορές (το 2015 και το 2017) για ενδοοικογενειακή βία ενώ ήταν και χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Έκανε φυλακή στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού,  αλλά και τρόφιμος στην ψυχιατρική κλινική της φυλακής απ’ όπου έλαβε εξιτήριο την 22α Νοεμβρίου. Στο Αγρίνιο επέστρεψε χθες βράδυ ερχόμενος με λεωφορείο του ΚΤΕΛ που ξεκίνησε δρομολόγιο στις 6 μ.μ. από την Αθήνα.

Τα ευρήματα των αρχών κάνουν λόγο για άγριο έγκλημα καθώς  η 54χρονη αδικοχαμένη από τα χέρια του γιου της γυναίκα δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα με το χέρι. Την χτυπούσε με μανία επ΄πι ώρα.

Η 80χρονη γιαγιά που βρήκε το κουράγιο να ειδοποιήσει την αστυνομία νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση