Κορωνοϊός – Σέρρες: Ασθενής ζήτησε από νοσηλεύτρια να του τραγουδήσει και λίγες μέρες μετά πέθανε μαζί με τη γυναίκα του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 10:49 Κορωνοϊός – Σέρρες: Ασθενής ζήτησε από νοσηλεύτρια να του τραγουδήσει και λίγες μέρες μετά πέθανε μαζί με τη γυναίκα του

Ιστορίες πόνου στον καιρό της πανδημίας

Μία συγκινητική ιστορία μοιράστηκε η επικουρική νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Σερρών, Στέλλα Χινάκη, που βιώνει τον εφιάλτη του κορωνοϊού από πρώτο χέρι. Όπως αναφέρει το epiloges.tv, η κυρία Χινάκη τραγουδάει στους ασθενείς για να τους δίνει κουράγιο.

«Με αμέριστο ζήλο και απεριόριστη κατανόηση, πρέπει να συμπαραστεκόμαστε στους ασθενείς του κορονοϊού που νοσηλεύονται σε πρωτόγνωρες συνθήκες νοσηλείας, μέσα σε κλειστές πόρτες» αναφέρει η νοσηλεύτρια που εργάζεται εδώ και ενάμιση χρόνο στην κλινική covid 19.

  
 

Η ίδια περιγράφει με συγκίνηση ένα περιστατικό όπου, καθώς ένα ζευγάρι νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε χωριστούς θαλάμους και ο άντρας της ζήτησε να τραγουδήσει ένα τραγούδι στην σύζυγό του. Όπως λέει με δάκρυα στα μάτια η κυρία Χινάκη, μετά από λίγες μέρες πέθαναν και οι δυο.

Δείτε το απόσπασμα μετά το 5:15:

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση