Αφροδίτη Μπάρμπα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποφυλάκιση του μοντέλου που είχε συλληφθεί με κοκαΐνη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 17:03 Αφροδίτη Μπάρμπα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποφυλάκιση του μοντέλου που είχε συλληφθεί με κοκαΐνη

«Την ονειρευόμουν αυτή την ημέρα. Θέλω να γυρίσω στο παιδί μου»

Αποφυλακίστηκε σήμερα η Αφροδίτη Μπάρμπα, το μοντέλο που είχε συλληφθεί με ποσότητα κοκαΐνης στο αυτοκίνητο. Πριν από περίπου τρεις μήνες είχε κριθεί προφυλακιστέα και χθες έγινε γνωστό πως η αρμόδια ανακρίτρια, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, έκανε δεκτό το αίτημα της κατηγορούμενης να αφεθεί ελεύθερη.

Σήμερα άνοιξε η πόρτα της φυλακής και η Αφροδίτη Μπάρμπα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Tlive στον Alpha: «Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι θέλω να γυρίσω στο παιδί μου. Είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω τον δικηγόρο μου τον κ. Κούγια, την κυρία ανακρίτρια, τον κύριο εισαγγελέα και είμαι σίγουρη ότι θα αποδειχθεί η αθωότητά μου.

«Την ονειρευόμουν αυτή την ημέρα», σημείωσε ακόμη, ενώ σε ερώτηση για την πιο δύσκολη στιγμή όταν βρισκόταν στη φυλακή απάντησε: «Ότι ήμουν μακριά από την κόρη μου».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Στην προκειμένη περίπτωση η κ. Μπάρμπα ήταν ιδιαίτερα τυχερή γιατί ικανοποιήθηκαν όλα τα αιτήματά μας αλλά ήδη η κ. ανακριτής τα είχε ενεργοποιήσει πριν καν τα κάνουμε εμείς. Φαίνεται ότι οι ισχυρισμοί της κ. Μπάρμπα την προβλημάτισαν πάρα πολύ και τελικώς δικαιώθηκε και αυτή και η κυρία ανακριτής και εγώ».

«Συγχρόνως έκανε και μία έρευνα η οποία είναι πολύ σημαντική: Διέταξε τοξικολογική εξέταση της κ. Μπάρμπα για να διαπιστώσει αν κάνει χρήση ναρκωτικών. Γιατί αν κάνεις χρήση ναρκωτικών και ξαφνικά βρίσκεται με μια ποσότητα ναρκωτικών αντιλαμβάνεσαι ότι δημιουργεί κάποιες πολύ σοβαρές σκιές. Διαπιστώθηκε ότι το κορίτσι αυτό δεν έχει κάνει ποτέ καμία χρήση κανενός ναρκωτικού», τόνισε ακόμη ο δικηγόρος.

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, «είναι αλήθεια ότι υπήρχε ένα περίεργο παρασκήνιο στην υπόθεση αυτή. Εγώ πλησιάστηκα από έναν συνάδελφο για να αναλάβω δικηγόρος της με μία προϋπόθεση όμως: να την υποχρεώσω να ομολογήσει. Και απ’ ότι έμαθα μετά την άρνησή μου να το κάνω, πριν αναλάβω την υπεράσπισή της, εμφανίστηκαν δύο πολύ γνωστοί συνάδελφοί μου οι οποίοι την επισκέφτηκαν και της είπαν ότι η μόνη οδός για να μην φυλακιστεί είναι να ομολογήσει την πράξη και να πει ότι είναι τοξικομανής.

Δεν ήθελε όμως με τίποτα να το κάνει γιατί δεν ήταν και δικαιώθηκε και αυτή και δικαιώθηκα και εγώ που αρνήθηκα να ικανοποιήσω το αίτημα αυτό.

Διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε ούτε ίχνος DNA στο αυτοκίνητό της, στο σημείο που ήταν τα ναρκωτικά, που σημαίνει ότι αν τα είχε τοποθετήσει εκείνη θα υπήρχαν στοιχεία».

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση