Πλαστές ταυτότητες: Στη φυλακή οδηγήθηκαν τρεις κατηγορούμενοι ως μέλη του κυκλώματος

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 12:43 Πλαστές ταυτότητες: Στη φυλακή οδηγήθηκαν τρεις κατηγορούμενοι ως μέλη του κυκλώματος

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν τρία φερόμενα μέλη του κυκλώματος με τις πλαστές ταυτότητες χθες Παρασκευή (3.12.2021) αργά το βράδυ μετά την ολοκλήρωση των απολογιών των 13 πρώτων κατηγορουμένων για τις παράνομες ελληνοποιήσεις.

Πρόκειται για μία αστυνομικό, μια υπάλληλο ληξιαρχείου κ ένα Αλβανός ο οποίος φέρεται να είναι βασικό στέλεχος του κυκλώματος. Όλοι τους κρίθηκαν προφυλακιστέοι ενώ οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα με τις πλαστές ταυτότητες αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους.

Οι απολογίες συνεχίζονται σήμερα Σάββατο (4.12.2021) με ακόμα επτά κατηγορούμενους να έχουν οδηγηθεί ενώπιον της ανακρίτριας. 

Υπενθυμίζεται πως το κύκλωμα είχε ξεκινήσει τη δράση του, τουλάχιστον από το 2013, για παράνομη έκδοση δελτίων ταυτότητας και διαβατηρίων σε αλλοδαπούς έναντι χρηματικής αμοιβής, παρέχει όμως κι άλλες διευκολύνσεις σε αλλοδαπούς κακοποιούς τους οποίους βαφτίζει Έλληνες παλιννοστούντες από την πρώην Σοβιετική Ένωση.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση