Παραρτήματα σε Σάμο και Ικαρία είχε το «υπουργείο Θεραπείας» - Με... βότσαλα οι συναλλαγές

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 12:31 Παραρτήματα σε Σάμο και Ικαρία είχε το «υπουργείο Θεραπείας» - Με... βότσαλα οι συναλλαγές

Το «υπουργείο Θεραπείας» που σήμερα είναι κλειστό, λειτούργησε στο Πυθαγόρειο της Σάμου το 2019 για λίγους μόνο μήνες, πουλώντας κατά κύριο λόγο βότανα.

Στη Σάμο και την Ικαρία είχε ιδρύσει μεταξύ άλλων περιοχών, παραρτήματα, η 49χρονη Βρετανίδα «υπουργός Θεραπείας», όπως είπε η ίδια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το «υπουργείο Θεραπείας» που σήμερα είναι κλειστό, λειτούργησε στο Πυθαγόρειο της Σάμου το 2019 για λίγους μόνο μήνες, πουλώντας κατά κύριο λόγο βότανα.

Οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής θυμούνται, για παράδειγμα, τον τρόπο με τον οποίο πλήρωναν για τις αγορές τους, όσοι το επισκέπτονταν. Συγκεκριμένα, αγόραζαν βότανα και για ρέστα τους έδιναν βότσαλα τα οποία χρησιμοποιούσαν στην επόμενη αγορά.

Η «υπουργός» κυκλοφορούσε με τζιπ χωρίς πινακίδες το οποίο έφερε την επιγραφή «υπουργός», προβληματίζοντας τις αρχές και τους πολίτες. Ακολούθησε η απαραίτητη έρευνα με συνέπεια το «υπουργείο» να κλείσει τα γραφεία του στη Σάμο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο πλαίσιο της έρευνας, έγινε μια προσαγωγή, χωρίς να έχουν προκύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση