Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μάριος Γεωργιάδης για Βασίλη Λεβέντη: «Αν είχε προλάβει να εμβολιαστεί, δεν θα περνούσαμε αυτή τη διαδικασία»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 13:16 Μάριος Γεωργιάδης για Βασίλη Λεβέντη: «Αν είχε προλάβει να εμβολιαστεί, δεν θα περνούσαμε αυτή τη διαδικασία»

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε το πρωί της Πέμπτης (9/12) ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. Μετά από 75 νοσηλείας για κορονοϊό, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους γιατρούς στον «Ευαγγελισμό» ικανοποιητική. 

Για αυτή την ευχάριστη εξέλιξη μίλησε στον ΣΚΑΪ ο γιος του Βασίλη Λεβέντη, Μάριος Γεωργίαδης. «Ποτέ δεν ήταν στο κίνημα των αντιεμβολιαστών, είχε φόβο λόγω των νοσημάτων που είχε και δεν πρόλαβε να εμβολιαστεί», δήλωσε. «Δεν θα περνούσαμε τη διαδικασία αν είχε προλάβει», πρόσθεσε. 

«Είναι μια καλή ημέρα σήμερα, να ευχαριστήσω όλους όσοι στάθηκαν δίπλα στον πατέρα μου και πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων. Προτρέπω όλο τον κόσμο να εμβολιαστεί, όχι για να μην νοσήσει άλλα για να μην πεθάνει», ανέφερε ο γιος του Βασίλης Λεβέντη.

Σύμφωνα τον Μάριο Γεωργιάδη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είναι καλά ωστόσο έχει καταπονηθεί πολύ. «Το βιώσαμε δύσκολα, βλέπουμε μισογεμάτο το ποτήρι γιατί έχουμε ένα Γολγοθά μπροστά. Ανυπομονεί να γυρίσει σπίτι και θα επικοινωνήσει με όλους εν ευθέτω χρόνω», κατέληξε.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Λεβέντης εισήχθη στις 25 Σεπτεμβρίου με κορονοϊό και χρειάστηκε η άμεση διασωλήνωσή του. Είχε αποσωληνωθεί στις 27 του ίδιου μήνα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και διασωληνώθηκε ξανά. Επίσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, ενώ έχει υποκείμενο νόσημα.

πηγή: newsit.gr