Τα... ξέφρενα πάρτι Ελλήνων στο Μπάνσκο - Δείτε βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 09:46 Τα... ξέφρενα πάρτι Ελλήνων στο Μπάνσκο - Δείτε βίντεο

Χιλιάδες νέοι Έλληνες κατέκλυσαν το Μπάνσκο για ένα τριήμερο γεμάτο αλκοόλ, μουσική και φυσικά… πάρτι.

Σε συνολικά 50 πούλμαν με προορισμό τη Βουλγαρία επιβιβάστηκαν χιλιάδες νέοι Έλληνες, στην πλειονότητά τους Βορειοελλαδίτες, οι οποίοι κατέκλυσαν το Μπάνσκο για ένα τριήμερο γεμάτο αλκοόλ, μουσική και φυσικά… πάρτι, όπως γράφει το thesstoday.gr.

Κατά τα ξημερώματα της Παρασκευής, το άγαλμα Βενιζέλου, στη Θεσσαλονίκη, «πλημμύρισε» από εκατοντάδες άτομα που περίμεναν υπομονετικά να επιβιβαστούν σε ένα από τα δεκάδες πούλμαν, αφού ακούσουν το όνομά τους από εργαζόμενους ταξιδιωτικού γραφείου, οι οποίοι είχαν αναλάβει τον συντονισμό της εκδρομής.

Λίγη ώρα αργότερα, αναχώρησε το πρώτο λεωφορείο με προορισμό το Μπάνσκο, ενώ νωρίτερα έγινε η πρώτη στάση στον Προμαχώνα Σερρών για covid έλεγχο στο ομώνυμο ελληνοβουλγαρικό τελωνείο.

Μεσημέρι Παρασκευής και το Μπάνσκο «πλημμυρίζει» από ελληνικές φωνές και νεαρούς που σχηματίζουν ουρές έξω από μηχανήματα συναλλάγματος για τη μετατροπή του νομίσματος.

Τα καταστήματα εστίασης σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους, στην οδό Νάιντεν Γκέροφ, γεμίζουν από Έλληνες που τα επισκέπτονται για φαγητό και καφέ.

Μετά από ένα τρίωρο, ξεκινά το μενού των εκδηλώσεων με πρώτο event το πάρτι στα ιαματικά λουτρά του ιστορικού χωριού Μπάνια.

Μεσάνυχτα της ίδιας βραδιάς σχηματίζονται ουρές από δεκάδες καλοντυμένους νέους έξω από γνωστό κλαμπ της περιοχής, με τα μέτρα προστασίας για να τον κορωνοϊό να μην τηρούνται, όπως γράφει το thesstoday.gr.

Λίγη ώρα αργότερα, το κλαμπ έχει γεμίσει ασφυκτικά από εκατοντάδες άτομα, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο.

Την επόμενη μέρα, οι ουρές για την είσοδο στο κλαμπ σχηματίστηκαν από τις 23:00 και, μάλιστα, έφταναν ακόμη και στην άλλη άκρη του δρόμου.

Όσοι λόγω της πληρότητας έμειναν έξω, μεταφέρθηκαν σε άλλο κλαμπ, όπου και ξεκίνησαν το γλέντι.

Πηγή: thesstoday.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση