Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε την πράξη του ο 56χρονος εν διαστάσει σύζυγος της 55χρονης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 21:42 Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε την πράξη του ο 56χρονος εν διαστάσει σύζυγος της 55χρονης

Ομολόγησε τελικά τη δολοφονία της 55χρονης εν διαστάσει συζύγου του στη Θεσσαλονίκη, ο 56χρονος γυναικοκτόνος από τα Τρίκαλα. Ο καθ’ ομολογία του δολοφόνος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 56χρονος δράστης, καλυμμένος με μακρύ πανωφόρι και κουκούλα, μπήκε το πρωί της Δευτέρας (13.12.2021) σε ζαχαροπλαστείο της Νέας Μαδύτου Βόλβης Θεσσαλονίκης.

Εκεί, με χρήση κυνηγετικής καραμπίνας, τραυμάτισε την 55χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία μεταφέρθηκε, αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια σε νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Όπως αναφέρει το GRTmes.gr, ο 56χρονος από τα Τρίκαλα ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης, συνελήφθη και απόψε (14.12.2021) ομολόγησε την πράξη του.

Εντοπίστηκε νωρίτερα σε οικισμό στην ευρύτερη περιοχή των Διαβατών, ενώ υπέδειξε σημείο σε αγροτική περιοχή του Καλοχωρίου, όπου είχε κρύψει την κυνηγετική καραμπίνα με την οποία εκτέλεσε την άτυχη γυναίκα.

Τις επόμενες ώρες ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Υπενθυμίζεται ότι επειδή κατά τη δολοφονία φορούσε πολλά και μακριά ρούχα, ξεγελάστηκαν οι αυτόπτες μάρτυρες και νόμιζαν ότι ο δράστης ήταν γυναίκα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση