Ξέσπασμα Κανάκη για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Πιστεύει κανείς ότι είμαστε τόσο ανόητοι, τόσο υποκριτές; - Συνεχίζει κανονικά το «Ράδιο Αρβύλα»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 22:27 Ξέσπασμα Κανάκη για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Πιστεύει κανείς ότι είμαστε τόσο ανόητοι, τόσο υποκριτές; - Συνεχίζει κανονικά το «Ράδιο Αρβύλα»

Οι “Ράδιο Αρβύλα” βγήκαν στον “αέρα”, ωστόσο η εκπομπή δεν είχε την καθιερωμένη μορφή και θεματολογία, καθώς οι παρουσιαστές αποφάσισαν να δώσουν τη δική τους απάντηση για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο σε όσους υπονόησαν ή τους κατηγόρησαν ευθέως ότι γνώριζαν εξ αρχής για την υπόθεση.

Μία ώρα αργότερα, έπεσαν οι τίτλοι τέλους, και αφού ο Αντώνης Κανάκης φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι η εκπομπή θα συνεχιστεί κανονικά, αλλά με πρόωρη… διακοπή για τα Χριστούγεννα. Κανονικά, οι “Ράδιο Αρβύλα” θα αποχαιρετούσαν το τηλεοπτικό κοινό την ερχόμενη Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, αλλά -μετά τις τελευταίες εξελίξεις- ευχήθηκαν απόψε “καλές γιορτές”.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη

“Δεν θέλουμε να το ξεχειλώσουμε… Δεν θέλουμε να γίνουμε κομμάτι από όλο αυτό το μιντιακό και διαδικτυακό πανηγύρι. Σήμερα έχει γίνει χειρότερο, γιατί πλέον αρχίζεις να το συνειδητοποιείς και γίνεται χειρότερο. Η ουσία αυτής της ιστορίας δεν είναι ότι εμείς είμαστε θύματα, ούτε αν θα συνεχιστεί το Ράδιο Αρβύλα. Το θύμα είναι αυτή η κοπέλα γιατί σκεφτόμαστε να μπαίνουμε στη θέση της και τι μπορεί να περνάει. 

Την άκουσα να λέει ότι νιώθει και άσχημα. Δεν έχεις κανένα λόγο να νιώθεις άσχημα. Μπράβο σου που το έκανες, άσχετα αν ακόμα περιμένεις να βρεις μια δικαίωση. Είμαστε εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για οτιδήποτε χρειαστείς. Το νιώθουμε σαν πολύ έντονη ανάγκη. Μπήκες στη διαδικασία να δηλώσεις ότι ο ίδιος σου είπε ότι κανείς δεν ξέρει τίποτα. Αυτό που είναι πραγματικά η δική μας επιθυμία είναι να γίνει μία αφορμή για να συζητηθεί πολύ έντονα στο επίπεδο που πρέπει, στους ανθρώπους που πρέπει, για να μην βρεθεί ποτέ κανένας άνθρωπος σε παρόμοια θέση, γιατί έχει ξεφύγει η κατάσταση. Αυτό το δυσάρεστο γεγονός να αποτελέσει αφορμή για να γίνει κάτι εποικοδομητικό εκεί έξω”, είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

“Εντιμότητα και συνέπεια”

Και συνέχισε απαντώντας στα υπονοούμενα και τις κατηγορίες ότι οι συμπαρουσιαστές του Στάθη Παναγιωτόπουλου γνώριζαν εξ αρχής για την υπόθεση. “Είναι μία από τις χειρότερες συνθήκες να πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Έχουμε εισπράξει ένα μεγάλο κύμα στήριξης και αγάπης. Προβληματιστήκαμε πάρα πολύ και συγγνώμη που θα το πω αλλά αν υπάρχει κάτι που δεν το διαπραγματευόμαστε όλα αυτά τα χρόνια είναι η εντιμότητα και η συνέπεια με την οποία στεκόμαστε απέναντι σε εσάς. Όταν συμβαίνει όλο αυτό και βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση, είναι μία πάρα πολύ δύσκολη θέση. 

Πέρα από τους στρατευμένους, αν υπάρχει έστω και ένας κανονικός άνθρωπος με τον οποίο έχουμε μία σχέση όλα αυτά τα χρόνια και το πιστεύει αυτό, μας στενοχωρεί όλο αυτό. Εγώ προσωπικά έχω διακόψει σχέσεις με ανθρώπους μόνο και μόνο γιατί επέτρεπαν στον τηλεοπτικό αέρα τέτοιου είδους σχόλια.

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο άνθρωπος βγήκε και είπε ότι δεν γνωρίζαμε. Δεν αρκεί. Δεν αρκεί και ότι η ίδια η κοπέλα είπε ότι δεν γνώριζε κανείς, ούτε και η οικογένεια του. Αλλά πραγματικά, πιστεύει κανείς ότι είμαστε τόσο ανόητοι, τόσο ηθοποιοί, τόσο υποκριτές και να κάνουμε τέτοιες εκπομπές, να βγάζουμε αυτό το συναίσθημα; Κι αν κάποιος το πιστεύει, μάλλον δεν είναι γονιός. Γιατί το πρώτο πράγμα που σκέφτεται ένας γονιός είναι “αν συνέβαινε αυτό στο παιδί μου;”. Κι εγώ δεν ξέρω τι θα του έκανα εκείνη τη στιγμή, αν το μάθαινα”.

“Πυρά” κατά Άδωνι

Αμέσως μετά, ο Αντώνης Κανάκης απάντησε προσωπικά και σε όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης: “Βγήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αφού προηγήθηκε ο στρατός του, για να μας κάνει τον εξής συμψηφισμό με την κριτική που είχαμε κάνει πριν από μήνες, όταν η Λίνα Μενδώνη δεν παραιτήθηκε για την υπόθεση Λιγνάδη. Το γεγονός ότι γίνεται αυτή η εξίσωση της υπουργού Πολιτισμού με μία σατιρική εκπομπή, στο διαδίκτυο, το καταλαβαίνω, όπως και από κάποιους δημοσιογράφους, από τους οποίους δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Αλλά το να πρέπει να το εξηγήσουμε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ότι αυτή την εξίσωση δεν θα την έκανε ούτε ένα παιδάκι δημοτικού… Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Γιατί εμείς, δεν έχουμε θεσμικό ρόλο σε αυτή τη χώρα, καμία εξουσία. Είχε βουήξει ο τόπος για τη δράση του ανθρώπου αυτού και η κα Μενδώνη κρυβόταν. Εμείς αμέσως απομακρύναμε αυτόν τον άνθρωπο”.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση