Παναγιωτόπουλος: Ο τηλεοπτικός καλαμπουρτζής, το σοκ των «Αρβύλα» κι ένα κορίτσι σε σοκ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021 09:27 Παναγιωτόπουλος: Ο τηλεοπτικός καλαμπουρτζής, το σοκ των «Αρβύλα» κι ένα κορίτσι σε σοκ

Κάθε μέρα που περνάει, η υπόθεση γίνεται όλο και πιο σοβαρή και οι αποκαλύψεις για τη δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου σοκάρουν - Τι απάντησε ο Αντώνης Κανάκης σε όσους κατηγορούν τους «Αρβύλα» ότι γνώριζαν.

«Δεν είχα καταλάβει κάτι. Από τις πρώτες μας συνευρέσεις ήθελε να βιντεοσκοπούμε. Εγώ ήμουν και σε πιο μικρή ηλικία, λίγο άμαθη, δεν ήξερα πολλά από αυτά τα πράγματα. Απλά έκανα ό,τι μου έλεγε. Να πω την αλήθεια δεν ήταν και κάτι που μου άρεσε, αλλά το έκανα. Μάλιστα είχα και εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο άτομο λόγω του ονόματός του και της ηλικίας του. Με κάποιον άλλον μπορεί να μην το έκανα. Λόγω του ονόματος του θεωρούσα ότι δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι… Δεν θα ρίσκαρε από τη στιγμή που ήταν δημόσιο πρόσωπο και αυτό μου έδωσε μία άνεση να το κάνω, μια ασφάλεια». Το θύμα περιέγραψε ανατριχιαστικά όλα όσα βίωσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου το μεσημέρι της Τρίτης.

«Με είδε μία γνωστή μου, με αναγνώρισε και επειδή της είχα αναφέρει κιόλας ότι έχουμε τραβήξει κάποια βίντεο, κατάλαβα ότι είμαι εγώ, μου τα έστειλε, μπήκα να τα δω, και από ένα βίντεο μετά, ψάχνοντας τον τίτλο και το username, είδα ότι είχε σε τρία διαφορετικά site προφίλ, δηλαδή υπήρχαν αυτά τα βίντεο, μαζί με άλλα βίντεο και φωτογραφίες από άλλες κοπέλες. Επειδή είδα σήμερα ότι βγήκε στην τηλεόραση και είπε ότι ήταν μια στιγμή, ήταν κάτι που το έκανε για καιρό, είχε οκτώ χρόνια κανάλι. Και ήταν και πολλές άλλες κοπέλες, πολλές φωτογραφίες και ανάμεσα τους και τρία δικά μου βίντεο και περίπου τριακόσιες φωτογραφίες».

Το κορίτσι σοκάρεται. Παγιδεύεται από τον τηλεοπτικό διάσημο και προσπαθεί να καταλάβει το γιατί. Εκείνος συνεχίζει να την «ποδοπατά» κάθε μέρα και λίγο περισσότερο. Πρώτα το σώμα της, μετά την ψυχή της και στο τέλος τα συναισθήματά της. Την ξεγέλασε ακόμη και υποδυόμενος τον μετανοημένο. «Ζήτησε συγγνώμη», θα πει στο T Live, «αλλά η συγγνώμη του δεν ήταν ειλικρινής δηλαδή ήταν προσχηματική, απλά για να με επηρεάσει για να γλιτώσει. Μετά ανέβασε και άλλα βίντεο. Και σε μένα κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου, δεν είναι η μόνο η ντροπή που νιώθεις αλλά και η προδοσία που ένιωσα από αυτόν τον άνθρωπο που εμπιστευόμουν, με στεναχώρησε πάρα πολύ η προδοσία του και όλα αυτά που έκανε πίσω από την πλάτη μου Αυτό δεν μπορώ το διαχειριστώ ακόμη και τώρα».

Οι «Αρβύλα» σε σοκ και η εκπομπή σε παύση

Λίγες ώρες αργότερα τον λόγο πήραν οι πρώην συνεργάτες του Στάθη Παναγιωτόπουλου, οι «Ράδιο Αρβύλα». Επί πενήντα λεπτά ο Αντώνης Κανάκης μιλούσε στο τηλεοπτικό δίχω να αναφέρει το όνομα του πρώην συνεργάτη στου ούτε μία φορά. «Αυτός», «εκείνος» «ο». Το όνομά του δεν ακούστηκε.

Είπε πολλά ο Κανάκης. Και για να εξηγήσει το γιατί δεν είναι ελέφαντας και για να απαντήσει σε κάποιες σοβαρές κατηγορίες και για να ξεκαθαρίσει το μέλλον της τηλεοπτικής εκπομπής. Κυρίως όμως στάθηκε στο κορίτσι. Στο θύμα της διαστροφής του Παναγιωτόπουλου.

«Το βασικότερο απ' όλα όσα θα πούμε στη συνέχεια, είναι να μην υπάρξει ποτέ κανένας άνθρωπος σε αυτή τη θέση, και πρέπει η πολιτεία να κάνει κάτι άμεσα γι' αυτό», επισήμανε. «Είναι μία από τις χειρότερες συνθήκες να πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι «ελέφαντας». «Αυτό που δεν διαπραγματευόμαστε είναι η εντιμότητα και η συνέπεια στα λεγόμενά μας». «Όλοι οι στρατοί των ακραίων τα έχουν μαζί μας. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει γίνει γνωστή η στάση μας απέναντι σε πράγματα που μας τρελαίνουν και μας εξοργίζουν; Μπορεί να ξέραμε τι είχε κάνει και να μην τον είχα αρπάξει εγώ ο ίδιος και δεν ξέρω τι θα του έκανα;».

Το σημαντικότερο όλων ήταν το μήνυμα που έστειλε στην άτυχη κοπέλα. «Η επόμενη σκέψη που μας έρχεται όταν ακούμε τέτοια, είναι αν αυτό συνέβαινε στο παιδί μου από έναν άνθρωπο που καθόταν 14 χρόνια δίπλα μου. Δεν έτυχε να γνωρίσουμε αυτήν την κοπέλα και τώρα έτυχε να μάθουμε τα όσα πέρασε και το τι βιώνει. Την άκουσα και με συγκίνησε πάρα πολύ, να λέει ότι νιώθει άσχημα για όλο αυτό που γίνεται. Αγάπη μου δεν έχεις κανένα λόγο να νιώθεις εσύ άσχημα. Όχι εσύ, μη νιώθεις άσχημα. Μπράβο σου που το έκανες και κινήθηκες κατευθείαν νομικά, άσχετα αν ακόμα περιμένεις να βρεις δικαίωση. Παράλληλα θέλουμε να σου πούμε κι εννοείται ότι είμαστε εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου σε οποιοδήποτε επίπεδο χρειαστείς. Το νιώθουμε σαν τεράστια δική μας ανάγκη. Μπήκες στην διαδικασία να πεις ότι ο ίδιος σού είπε πως κανένας δεν γνώριζε για αυτήν την μήνυση, ούτε η οικογένειά του. Πόσο πολύ θα ήθελα να είχες έρθει και να μας είχε πει ότι ακριβώς είχε συμβεί κι όταν έγινε».

Στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε σε όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, καλώντας τον υπουργό Ανάπτυξης να απαντήσει γιατί δεν υπάρχουν τόσα χρόνια νόμοι, που να αποτρέπουν τη λειτουργία πορνογραφικών σάιτ. Τον κατηγόρησε, δε, για συμψηφισμό, επειδή ο κ. Γεωργιάδης έκανε χθες παραλληλισμό της υπόθεσης με τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, με τις αποκαλύψεις για την υπόθεση Λιγνάδη και το αίτημα, τότε, των συντελεστών της εκπομπής να παραιτηθεί η Λίνα Μενδώνη, υπό την «σκιά» των αποκαλύψεων. «Πώς γίνεται από το 2019 η κοπέλα να αγωνίζεται για δικαίωση και ακόμα να μην ξέρει αν θα δικαιωθεί; Βγήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αφού προηγήθηκε ο στρατός του, για να μας κάνει τον εξής συμψηφισμό με την κριτική που είχαμε κάνει πριν από μήνες, όταν η Λίνα Μενδώνη δεν παραιτήθηκε για την υπόθεση Λιγνάδη. Το γεγονός ότι γίνεται αυτή η εξίσωση της υπουργού Πολιτισμού με μία σατιρική εκπομπή, στο Διαδίκτυο, το καταλαβαίνω, όπως και από κάποιους δημοσιογράφους, από τους οποίους δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Αλλά το να πρέπει να το εξηγήσουμε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ότι αυτή την εξίσωση δεν θα την έκανε ούτε ένα παιδάκι δημοτικού… Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Γιατί εμείς, δεν έχουμε θεσμικό ρόλο σε αυτή τη χώρα, καμία εξουσία. Είχε βουίξει ο τόπος για την δράση του ανθρώπου αυτού και η κυρία Μενδώνη κρυβόταν. Εμείς αμέσως απομακρύναμε αυτόν τον άνθρωπο».

«Το Ράδιο Αρβύλα θα συνεχίσει» είπε και αποχαιρέτησε ευχόμενος Καλές Γιορτές. Η επιστροφή της εκπομπής στην κανονική μορφή της θα γίνει στις 20 Ιανουαρίου.

Η τηλεόραση καταδικάζει απερίφραστα τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ο ένας μετά τον άλλο οι παρουσιαστές και οι παρουσιάστριες σχολιάζουν τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες και μιλώντας ανοιχτά, καταδικάζουν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και εκφράζουν την βεβαιότητά τους πως οι συνεργάτες του δεν γνώριζαν. Ανάμεσά τους ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Γιώργος Λιάγκας ακόμη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος αν και πολύ φίλος του Αντώνη Κανάκη στο παρελθόν πλέον δεν διατηρεί την παραμικρή επαφή.

Είπε όμως «Δεν έχω λόγια για την πράξη του. Αν με ρωτήσεις σε ποια κατηγορία αίσχιστου είδους ενέργειας το βάζω, το βάζω εκεί. Δεν έχω καταλάβει ποιος ήταν ο σκοπός της ιστορίας. Εγώ δεν έχω μιλήσει με τον Αντώνη Κανάκη, έχω πολλά χρόνια να μιλήσω με τα παιδιά. Δεν έχω επαφές. Ο κόσμος ξέρει ποια είναι η κατάσταση με τα παιδιά. Είναι μια κόντρα που τη γνωρίζουν δημοσίως. «Στην προκειμένη περίπτωση δεν πιστεύω ότι γνώριζαν. Δεν έχω καλή άποψη για πολλά πράγματα και έχω μαλώσει δημοσίως με συγκεκριμένα άτομα από την παρέα. Αλλά αν με ρωτήσεις την άποψή μου, δεν πιστεύω πως αν γνώριζαν κάτι, δε θα το είχαν σταματήσει το επόμενο δευτερόλεπτο. Θα ήθελα πραγματικά να ρωτήσω πώς ένας άνθρωπος σηκώνει ένα βίντεο ενός άλλου ανθρώπου. Πόσο άνανδρο, πόσο… Θέλω να βρίσω αυτή τη στιγμή».

Ακόμη και η Ελένη Μενεγάκη η οποία αποφεύγει να τοποθετηθεί δημόσια ήταν απόλυτη απέναντι στην ανανδρία του Στάθη Παναγιωτόπουλου. «Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πώς έχει το δικαίωμα κανείς να σου κάνει κάτι τέτοιο, είτε τον εμπιστεύεσαι είτε όχι, είτε είναι σχέση είτε είναι κάτι τελείως περαστικό. Κανείς δεν δικαιούται να σου κάνει τέτοιο πράγμα Είναι ό,τι πιο σκληρό και εξευτελιστικό μπορείς να κάνεις σε έναν άνθρωπο. Να είμαστε πολύ ξεκάθαροι σε αυτό. Ως μητέρα που έχω παιδιά σε διάφορες ηλικίες, το θέμα μου εμένα προσωπικά είναι να μάθουμε όλοι, κι εμείς οι γονείς αλλά και να επικοινωνήσουμε στα παιδιά μας, να περάσουμε μερικά μηνύματα. Να μάθουμε από τι μπορεί κανείς σήμερα πραγματικά να κινδυνεύσει και πώς μπορεί να προστατευθεί».

Η Καίτη Γαρμπή ήταν πιο αυστηρή «Οκ το καταλάβαμε. Ο Κανάκης ‘δεν ήξερε’ επειδή ο κολλητός του φίλος και συνεργάτης επί 13 χρόνια δεν ενημέρωσε τους κολλητούς του φίλους και συνεργάτες πως είναι παλιοχαρακτήρας, εκδικητικός, κομπλεξικός και διεστραμμένος. Παρακάτω: Με αυτό το κορίτσι που υπέστη ηθική παρενόχληση, για την βλάβη της ψυχοσωματικής της υγείας, για το φόβο της, το άγχος της, τη ντροπή της, το θυμό της, την ανασφάλειά της και όλα αυτά που θα κουβαλάει στο μέλλον, άγνωστο μέχρι πότε, ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;»

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση