Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 56χρονος που πυροβόλησε την σύζυγό του σε ζαχαροπλαστείο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021 09:43 Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 56χρονος που πυροβόλησε την σύζυγό του σε ζαχαροπλαστείο

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών θα οδηγηθεί σήμερα, Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, ο 56χρονος ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία της 55χρονης εν διαστάσει συζύγου του μέσα σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης.

Ο 56χρονος από τα Τρίκαλα, φορώντας ένα με μακρύ πανωφόρι και κουκούλα, μπήκε σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο και με χρήση κυνηγετικής καραμπίνας, τραυμάτισε θανάσιμα την εν διαστάσει σύζυγό του. Η 55χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο , όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Αιτία για το στυγερό έγκλημα ήταν το γεγονός ότι τον εγκατέλειψε και πήγε στη Θεσσαλονίκη.

Ο 56χρονος, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (14/12) σε οικισμό στην περιοχή των Διαβατών, ενώ υπέδειξε, στους αστυνομικούς, σημείο στο Καλοχώρι όπου είχε κρύψει το όπλο.

Υπενθυμίζεται ότι επειδή κατά τη δολοφονία φορούσε πολλά και μακριά ρούχα, ξεγελάστηκαν οι αυτόπτες μάρτυρες και νόμιζαν ότι ο δράστης ήταν γυναίκα.

Πηγή: Thestival.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση