Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Δέχεται απειλές για τη ζωή της καταγγέλει ο εργοδότη της

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 21:34 Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Δέχεται απειλές για τη ζωή της καταγγέλει ο εργοδότη της

Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις γύρω από τις υπόθεση του βιασμού της 24χρονης σε σουίτα ξενοδοχείου στην Θεσσαλονίκη σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι.

Η κοπέλα, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, φοβάται ακόμα και για τη ζωή της όπως αποκαλύπτει ο εργοδότης της, Χρήστος Καραθανάσης στο MEGA, την στιγμή που ήδη ερευνάται από τις εισαγγελικές Αρχές η πιθανή ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας στη Θεσσαλονίκη.

«Φιλοξενείται αυτήν την στιγμή από κάποια άτομα γιατί αντιλαμβάνεστε ότι φοβάται, είναι ένα κύκλωμα της νύχτας, είναι ένα κύκλωμα που έχει μπλέξει, οι απειλές είναι πάρα πολλές και φυλάγεται. Το να προστατέψει τον εαυτό της έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Δεν είναι μόνη της, καθημερινά γίνεται μία συσπείρωση δίπλα της, δεν είναι μόνη της», τόνισε χαρακτηριστικά.

Για το θέμα παρενέβη και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητώντας την πλήρη και σε βάθος έρευνα της υπόθεσης.

«Η ελληνική αστυνομία, ανεπηρέαστη από ονόματα, δε μας ενδιαφέρουν τα ονόματα, θα κάνει στο ακέραιο το καθήκον της, δε μας προβληματίζει το ονοματεπώνυμο του καθενός, ούτε εάν είναι πλούσιος ή φτωχός, αν είναι επιχειρηματίας ή εργάτης», λέει από τη μεριά του ο Χρήστος Συμεωνίδης, αρχιφύλακας και αναπληρωτής γενικός γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Ο Γολγοθάς της κοπέλας

Η 24χρονη κοπέλα τα τελευταία δυο χρόνια έχει βιώσει ανείπωτες τραγωδίες καθώς έχασε τα πλέον αγαπημένα της πρόσωπα.

«Πέρα από το κτηνώδες της πράξεως που υπέστη αυτή η κοπέλα, προηγούμενα είχε να αντιμετωπίσει και διάφορα θέματα που είχαν συμβεί στην προσωπική της ζωή. Πριν από δύο χρόνια έχασε τον πατέρα της σε τροχαίο ατύχημα, πριν από έναν χρόνο έχασε τον αρραβωνιαστικό της από παθολογικά αίτια, πριν από έξι μήνες έχασε τη μητέρα της από παθολογικά αίτια», λέει ο Γιάννης Ταχματζίδης, δήμαρχος Λαγκαδά.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση