Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Κλειδί» τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 23:50 Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Κλειδί» τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση ομαδικού βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, που πλέον έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, καθώς ερευνάται από τις εισαγγελικές αρχές η πιθανή ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας. 

Μάρτυρας “κλειδί” που πυροδότησε την εισαγγελική έρευνα σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ήταν η κατάθεση μιας νεαρής κοπέλας: “Μας είπε να πάμε σε συγκεκριμένο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Όταν μπήκα είδα περίπου 13 άτομα. Από αυτά 5 – 6 ήταν άνδρες. Δεν ένιωσα άνετα και ήθελα να φύγω, επειδή οι περισσότερες κοπέλες έδειχναν ότι βρίσκονται εκεί υπο πληρωμή“. Η 24χρονη, σύμφωνα με την εισαγγελία Θεσσαλονίκης, δεν έχει καμία σχέση με το κύκλωμα.

«Η ελληνική αστυνομία, ανεπηρέαστη από ονόματα, δε μας ενδιαφέρουν τα ονόματα, θα κάνει στο ακέραιο το καθήκον της, δε μας προβληματίζει το ονοματεπώνυμο του καθενός, ούτε εάν είναι πλούσιος ή φτωχός, αν είναι επιχειρηματίας ή εργάτης», ξεκαθάρισε ο Χρήστος Συμεωνίδης, αρχιφύλακας και αναπληρωτής γενικός γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Αναγνώρισε δύο φερόμενους ως δράστες

Η 24χρονη προσπαθεί να ανασύρει από τη μνήμη της στοιχεία που θα βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Στις δύο πρώτες καταθέσεις της στην αστυνομία είπε ότι θυμόταν μόνο τον 27χρονο ,ενώ στην τρίτη της κατάθεση στην ανακρίτρια φέρεται πως κατονόμασε κι αλλά πρόσωπο. Στον 27χρονο, ο οποίος αρνήθηκε τη πράξη του βιασμού αλλά παραδέχτηκε ότι συνευρέθηκε με τη νεαρή γυναίκα με τη συναίνεση της, ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση.

“Κλειδί” τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Η 24χρονη έδωσε δείγμα ούρων, προκειμένου να ερευνηθεί αν της χορηγήθηκαν ναρκωτικές ουσίες. Στην περίπτωση που αυτό επιβεβαιωθεί, θα αλλάξει το κατηγορητήριο και θα ασκηθεί διωξη για βαρύτερη κατηγορία.

Τα τέσσερα αναπάντητα ερωτήματα

Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα, καθώς υπάρχουν ερωτήματα, που πρέπει να απαντηθούν τάχιστα:

1) Η κοπέλα ξυπνά μόνη της και γυμνή στο δωμάτιο 602 το οποίο έχει κλεισθεί στο όνομα του κατηγορουμένου. Που ήταν ο 27χρονος όταν ξύπνησε η κοπέλα; Γιατί είχε εξαφανιστεί;

2) Γιατί βρέθηκε στην κατοχή του κατηγορουμένου το κλειδί από το δωμάτιο 510 που είχε κλείσει η κοπέλα γιατί δεν αισθανόταν καλά;

3) Σε ποιον ανήκει το χάπι συγκεκριμένης εταιρείας που αφορά σε στυτική λειτουργία και βρέθηκε στην έρευνα που έγινε στο δωμάτιο που φέρεται να έγινε ο βιασμός;

4) Ποιος έκλεισε το δωμάτιο 401 στο οποίο έγινε το πάρτι; Ήδη έχει σχηματιστεί μία δεύτερη δικογραφία για παραβίαση των μέτρων διάδοσης για τον κορωνοϊό. Ξέρουμε ότι ο διοργανωτής κάλεσε το κορίτσι στο πάρτι αλλά μένει να δουν οι αρχές αν αυτός έκλεισε το δωμάτιο ή κάποιος άλλος. Και είναι η πρώτη φορά που γίνεται πάρτι;

Η μοιραία νύχτα

Η 24χρονη πήγε στο πάρτι μαζί με δύο φίλες της ύστερα από παρότρυνση ενός ατόμου που θεωρούσε φίλο της και τον εμπιστευόταν. Στο πάρτι πήγε με το αυτοκίνητό της. Επειδή, όμως, είχε πιει δύο ποτά και δεν αισθανόταν καλά για να οδηγήσει- καθώς το σπίτι της βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης- δέχθηκε να φύγουν οι φίλες της και να μείνει το βράδυ σε ένα από τα δωμάτια που είχαν κλείσει τρεις Αθηναίοι επιχειρηματίες για το πάρτι.

Όταν ξύπνησε χωρίς τα ρούχα της, συνειδητοποίησε τι ακριβώς συνέβη, επικοινώνησε με τον δικηγόρο και εκείνος τη συνέστησε να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία. Πράγματι, όπως έγραψε το ThessToday.gr, η κοπέλα μετέβη στο ΑΤ Λευκού Πύργου, όπου ανέφερε όσα θυμόταν καταγγέλλοντας τρία άτομα, που όμως δεν γνωρίζει την ταυτότητά τους.

Ωστόσο, ο ένας από τους τρεις επιχειρηματίες της τηλεφώνησε, με συνέπεια οι αστυνομικοί να προχωρήσουν στον εντοπισμό και στη σύλληψή του.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση