Τζώρτζης Μονογυιός: Στη Μύκονο το «τελευταίο αντίο» - Ραγίζει καρδιές η μητέρα του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 09:35 Τζώρτζης Μονογυιός: Στη Μύκονο το «τελευταίο αντίο» - Ραγίζει καρδιές η μητέρα του (φωτο intime)

Λίγοι συγγενείς και φίλοι θα βρεθούν σήμερα (18.10.2022) στη Μύκονο, στο πλευρό της οικογένειας του Τζώρτζη Μονογυιού, για να τη στηρίξουν στο «τελευταίο αντίο» στον αδικοχαμένο επιχειρηματία που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο στη Βούλα την περασμένη Πέμπτη.

Απούσα από την κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού στη Μύκονο θα είναι η σύζυγός του, Αθηνά Κοντοπάνου, συνοδηγός στη μοιραία Ferrari που «έφυγε» από το δρόμο με αποτέλεσμα το σοκαριστικό τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον γνωστό επιχειρηματία. Η γυναίκα έχει τραυματιστεί σοβαρά και παραμένει στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση.

Εξαιτίας της κατάσταση της υγείας της, οι γιατροί απαγόρευσαν στην 35χρονη σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού (που μόλις χθες έμαθε τα τραγικά νέα) να βρεθεί στην κηδεία του.

Η οικογένεια ταξιδεύει για τη Μύκονο, όπου ο Τζώρτζης Μονογυιός θα αναπαυθεί για πάντα. Η κηδεία θα γίνει περίπου στις 12:30, στον ιερό ναό του Αγίου Λουκά, μόλις φτάσει η σορός στο νησί. Ο αδικοχαμένος επιχειρηματίας διατηρούσε στη Μύκονο τρία καταστήματα, και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο νησί.

Μετά τη σπαρακτική ανάρτηση της αδερφής του, της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού, ήρθε κι εκείνη της μητέρας του, Ελένης Ξυδάκη, να ραγίζει καρδιές.

«ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ για πάντα θα είσαι μέσα στην καρδιά μου και στα όνειρά μου», έγραψε η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον αδικοχαμένο 45χρονο.

Είχε προηγηθεί η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού που έγραψε: ««Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου, σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας ότι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ.

Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας.

Κατερίνα Μονογυιού, Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ».

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση