Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τζώρτζης Μονογυιός: Σοκάρουν οι εικόνες με τα εγκαύματα του φίλου του που τον απεγκλώβισε από τη Ferrari

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 12:39 Τζώρτζης Μονογυιός: Σοκάρουν οι εικόνες με τα εγκαύματα του φίλου του που τον απεγκλώβισε από τη Ferrari

Ο Τζώρτζης Μονογυιός κηδεύεται σήμερα σε στενό οικογενειακό κλίμα στη Μύκονο. Την ίδια ώρα η εκπομπή “Πρωινό” έφερε στο φως νέα στοιχεία για το τροχαίο με τη Ferrari που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, ο Τζώρτζης Μονογυιός παρέλαβε το supercar από τη Βούλα μαζί με τον κολλητό του φίλο, ο οποίος τον ακολουθούσε στο σπίτι του επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη για να βάλουν το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ.

Ο φίλος του βρισκόταν τρία αυτοκίνητα πίσω από τη Ferrari και είδε μπροστά στα μάτια του το φρικτό τροχαίο. Ο ίδιος ήταν αυτός που έτρεξε πρώτος και άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού της φλεγόμενης Ferrari και απεγκλώβισε την σύζυγο του επιχειρηματία Αθηνά Κοντοπάνου και στη συνέχεια τον Τζώρτζη Μονογυιό ο οποίος ήταν ήδη νεκρός.

Η εκπομπή “Πρωινό” παρουσίασε φωτογραφίες από τα εγκαύματα του κολλητού φίλου του Τζώρτζη Μονογυιού, οι οποίες συγκλονίζουν.

Η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού θα τελεστεί σήμερα στη Μύκονο, απ’ όπου καταγόταν ο 42χρονος επαγγελματίας.

Πηγή: enikos.gr