Ο Stan επιμένει: Ήμουν παρών στο δυστύχημα με τη Ferrari και αυτό έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 10:06 Ο Stan επιμένει: Ήμουν παρών στο δυστύχημα με τη Ferrari και αυτό έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές

Τόσο ο φίλος του Μονογυιού που τον ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του, όσο και η αδελφή του Κατερίνα Μονογυιού είχαν διαψεύσει τον τραγουδιστή.

Ανατροπή στην ανατροπή για το ποιος απεγκλώβισε την Αθηνά Κοντοπάνου από τη φλεγόμενη Ferrari που έχασε τη ζωή του ο Τζωρτζης Μονογυιός. Αν και αρχικά ο τραγουδιστής Σταν Αντιπαριώτης είχε υποστηρίξει πως ήταν εκείνος που διέσωσε την σύζυγο του 45χρονου επιχειρηματία στο τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα, τόσο ο φίλος του Μονογυιού που τον ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του, όσο και η αδελφή του Κατερίνα Μονογυιού είχαν διαψεύσει τον τραγουδιστή.

Ο φίλος του αδικοχαμένου επιχειρηματία είχε δείξει μάλιστα και σε εκπομπή του ALPHA φωτογραφίες με τα καμένα χέρια του, τα οποία τραυμάτισε προσπαθώντας να σώσει τον φίλο του και τη σύζυγό του, ενώ η βουλευτίνα της ΝΔ μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου λίγο μετά την εξόδιο ακολουθία του αδελφού της Τζώρτζη Μονογυιού στην ιδιαίτερη πατρίδα τους τη Μύκονο, ξεκαθάρισε ότι τόσο τον θανόντα, όσο και την σύζυγό του, Αθηνά Κοντοπάνου, τους απεγκλώβισε ο κολλητός του Τζώρτζη Μονογυιού, ο συνονόματός του Γιώργος, κι άλλος ένας φίλος τους ο Ανέστης και κανείς άλλος.

Παρά το άδειασμα στον τραγουδιστή ο οποίος έκανε δηλώσεις την επομένη του τραγικού δυστυχήματος και είπε ότι «εγώ έβγαλα τη γυναίκα του Μονογυιού από την Ferrari» περιγράφοντας μάλιστα στο Mega την διάσωση, ο Stan επιμένει πως αυτός έσωσε την Αθηνά Κοντοπάνου.

«Συμμερίζομαι και κατανοώ απόλυτα τους οικείους του εκλιπόντος οι οποίοι έχασαν τον άνθρωπό τους και το μόνο που έχω να πω είναι τα θερμά μου συλλυπητήρια. Άπαντες γνωρίζουν ότι ήμουν παρών στο δυστύχημα, και αυτό έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές με οπτικό υλικό που έχουν στη διάθεση τους αλλά και με βίντεο που έχουν δημοσιοποιηθεί ήδη στα μέσα. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω υποβάλει ήδη κατάθεση στο στάδιο της προανάκρισης. Αυθόρμητα έσπευσα να βοηθήσω με όποιο δυνατό τρόπο μπορούσα -όχι για να παινευτώ ηρωισμούς - αλλά γιατί ανθρώπινα το ένστικτό μου με οδήγησε εκεί. Αυτά που αντίκρισα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Όμως χάθηκε μια ζωή. Ας σεβαστούμε λοιπόν τον πόνο των αγαπημένων του ανθρώπων», έγραψε ο Stan σε story στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Πηγές: Mega, Alpha

Προσαρμοσμένη αναζήτηση