Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νίκος Ανδρουλάκης για Rafale: Ντροπή να τα εκμεταλλεύεται η κυβέρνηση για επικοινωνιακή προπαγάνδα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 18:38 Νίκος Ανδρουλάκης για Rafale: Ντροπή να τα εκμεταλλεύεται η κυβέρνηση για επικοινωνιακή προπαγάνδα

Προσπάθεια κομματικής αξιοποίησης από το κυβερνών κόμμα βλέπει ο Νίκος Ανδρουλάκης πίσω από την παράδοση των Rafale. «Αγοράστηκαν με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου και δεν πρέπει να γίνονται αντικείμενα πολιτικής εκμετάλλευσης», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Με αφορμή την άφιξη των έξι Rafale ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρει τα εξής: «Στηρίξαμε την Αμυντική Συμφωνία με τη Γαλλία για την ενίσχυση των αμυντικών δυνατοτήτων της χώρας με την αγορά των αεροπλάνων Rafale, γιατί θέλουμε να διασφαλίσουμε την εθνική μας κυριαρχία.

Είναι όμως ντροπή οι αγορές αυτές που έγιναν με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, που ακόμα υφίστανται τις συνέπειες της πανδημίας και της ακρίβειας που καλπάζει, να χρησιμοποιούνται για την επικοινωνιακή προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας», καταλήγει ο κ. Ανδρουλάκης.

Παρακολουθήστε τη δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής:

πηγή: newsit.gr