Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Τι είπε ο άνδρας που κάλεσε τη Γεωργία στο πάρτι του ξενοδοχείου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 23:04 Καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Τι είπε ο άνδρας που κάλεσε τη Γεωργία στο πάρτι του ξενοδοχείου

Η κατάθεση και οι απαντήσεις για τον κατηγορούμενο, αλλά και για το αν έγινε χρήση ναρκωτικών

Μετά την σοκαριστική περιγραφή για τα όσα καταγγέλλει πως πέρασε η 24χρονη Γεωργία στη σουίτα της φρίκης στη Θεσσαλονίκη, οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού «τρέχουν». Η Γεωργία θα καταθέσει ξανά την Παρασκευή, ενώ στη δημοσιότητα ήρθε η κατάθεση του άνδρα που την κάλεσε στο πάρτι το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του STAR ο συγκεκριμένος άδρας κατέθεσε πως στο πάρτι τον κάλεσε γόνος γνωστής οικογένειας, ο οποίος 1 εβδομάδα πριν την Πρωτοχρονιά τον ενημέρωσε πως θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη μαζί με την παρέα του.

Το κανάλι αναφέρει πως στη συνέχεια της κατάθεσής του είπε: «Στο πάρτι, πήγα στις 00:30 μαζί με φίλες μου. Πήρα τηλέφωνο τη Γεωργία και της είπα να έρθει. Ήρθε με μία φίλη της περίπου στις 02:30 και κάθισαν περίπου μία ώρα. Μέσα στο πάρτι ήταν οκτώ άτομα».

Σε σε ερώτηση για το αν έγινε χρήση ναρκωτικών φέρεται να απάντησε αρνητικά.

Ο άνδρας που κάλεσε την 24χρονη Γεωργία στο πάρτι υποστήριξε σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ πως δεν ήξερε τον κατηγορούμενο για την υπόθεση του βιασμού, αλλά τον γνώρισε μέσω του φίλου του.

πηγή: newsbeast.gr