Άνδρας θετικός στον κορονοϊό, έστησε τον πάγκο του στην λαϊκή για να μην σαπίσουν τα φρούτα: «Έπρεπε να βγω για δουλειά»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 21:38 Άνδρας θετικός στον κορονοϊό, έστησε τον πάγκο του στην λαϊκή για να μην σαπίσουν τα φρούτα: «Έπρεπε να βγω για δουλειά»

Όπως τόνισε δεν μπορεί να κάνει αλλιώς καθώς δεν μπορεί να μείνει χωρίς λεφτά και δεν έβρισκε κάποιον να τον αντικαταστήσει.

Ένας 42χρονος πωλητής στην Θεσσαλονίκη διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, όμως έστησε τον πάγκο του στην λαϊκή αγορά, γιατί φοβήθηκε ότι θα σαπίσουν τα απούλητα φρούτα.

Ο άνδρας καλείται πλέον να πληρώσει το πρόστιμο των 5.000 ευρώ γιατί παρότι βρέθηκε θετικός σε rapid test, έστησε κανονικά στον πάγκο του στη λαϊκή αγορά, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή του Mega «Live News». Όπως υποστήριξε δεν μπορούσε να βρεί άτομο για να τον αντικαταστήσει στον πάγκο του.

Έχει μια δύσκολη ζωή, δεν τα βγάζει πέρα εύκολα και δεν μπορούσε να λείψει από την δουλειά του, όπως υποστηρίζει. Είχε αγοράσει φρούτα και αν μείνουν θα χαλάσουν, οπότε πήγε στην λαϊκή για να τα πουλήσει, όπως κάποιος το ανέφερε στην αστυνομία.

Στην συνέχεια του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ, το οποίο, όπως σημείωσε, δεν πρόκειται να πληρώσει γιατί δεν τα έχει αυτά τα χρήματα και δεν μπορουσε να κάνει διαφορετικά.

Παράλληλα ανέφερε πως δεν έχει κάνει εμβόλιο επειδή φοβάται, αν και έχει εμβολιαστεί όλη του η οικογένεια.

«Έκανα τυπικά το ράπιντ, όπως πρέπει, αλλά βγήκα θετικό. Είχα φορτώσει το φορτηγό με τα φρούτα, αλλά δεν έβρισκα κάποιον να με αντικαταστήσει. Όμως έστησα τον πάγκο μου τελευταίο στην λαϊκή και 4 μέτρα μακριά. Για να περιμένω το άτομο που μου είπε τελικά πως θα έρθει μετά τις 9:00. Ήρθαν και με ρωτούσαν, "γιατί κάθεσαι 4 μέτρα μακριά;". Τους είπα ότι είμαι θετικός αλλά δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς, έπρεπε να βγω. Τα λεφτά που έχω στο αυτοκίνητο είναι όλα μου τα λεφτά, αυτός είναι ο λόγος. Θα καθόμουν 10 μέρες χωρίς 1 ευρώ στην τσέπη μου; Έχω τη μάνα μου άρρωστη πάλι. Είναι καρκινοπαθής. Έχουμε δυο παιδιά, τα στείλαμε αλλού για να μην κολλήσουν. Ο επόπτης όπως έπρεπε να κάνει, φώναξε την αστυνομία. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα πληρώσω, γιατί δεν έχω! Έχουμε κάνει ρυθμίσεις στους λογαριασμούς νερού, ρεύματος. Δεν έχω... αν είχα δεν θα έβγαινα να ρισκάρω την υγεία μου και των άλλων...», τόνισε.

πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση