Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βιασμός ανήλικης από ιερέα: «Αποκλείεται, κόβω το κεφάλι μου» λέει ο πατέρας του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 20:00 Βιασμός ανήλικης από ιερέα: «Αποκλείεται, κόβω το κεφάλι μου» λέει ο πατέρας του

Τη σιγουριά του ότι ο γιος του είναι αθώος εξέφρασε ο πατέρας του 37χρονου ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης.

«Δεν ξέρω τίποτα. Έχει χρόνια στην Αθήνα, δεν είναι τώρα, τωρινός, είναι χρόνια στην Αθήνα» ανέφερε ο πατέρας του ιερέα μιλώντας στην εκπομπή Live News και συμπλήρωσε πως ο γιος του ήταν δραστήριος και στο πλευρό της κοινωνίας. «Κατηχητικό, εξομολογητής, ποδοσφαιρική ομάδα είχε και γενικότερα ό,τι μπορούσε με τρόφιμα, με βοήθεια στον κόσμο» τόνισε.

«Σαν γιο εγώ τον μεγάλωσα από τριών χρονών. Ακολούθησε γενικά αυτό που έβλεπε από τον πατέρα του. Αυτή τη ζωή που έκανα γενικότερα στην ζωή, παρ’ όλο που ήταν ορφανός από μητέρα» σημείωσε και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω το παιδί μου; Αν ξέρω το παιδί μου που κάθε τόσο ανεβαίνω στην Αθήνα και τον βλέπω και έχω τηλεφωνική επικοινωνία κάθε μέρα;».

«Και τώρα δύο μέρες που δεν με πήρε τηλέφωνο, έπαιρνα τηλέφωνο το σήκωνε ο μικρός. Το τηλέφωνό του ήταν κλειστό, δεν ήξερα τι συμβαίνει. Δεν ξέρω, δεν ξέρω το τηλέφωνό του είναι κλειστό, δεν μπορώ να επικοινωνήσω» ανέφερε και υποστήριξε ότι ο ίδιος τον δίδαξε για να γίνει κληρικός.

«Έχει διδαχτεί τα πάντα από εμένα γι’ αυτό και έχει γίνει κληρικός. Ο δεύτερος που έγινε ιερέας» σημείωσε, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι αλήθεια όσα ακούγονται. «Καλά τώρα αστειεύεστε, να έχω ικανό τον γιο μου για τέτοια πράγματα; Αποκλείεται, αποκλείεται, δηλαδή το κεφάλι μου κόβω» κατέληξε.

Το Mega βρέθηκε έξω από τον χώρο που έκανε ο ιερέας κατηχητικό τον τελευταίο χρόνο και δεν υπάρχει κάποια επιγραφή. Φαίνεται σαν ένα κλειστό σπίτι με τους γείτονες να λενε ότι έχουν δει να μπαίνουν κατά καιρούς παιδιά, ενώ γινόταν και μαθήματα χορού. Το οίκημα είναι καταχωρημένο ως σπίτι του ιερέα.

Ο 37χρονος ιερέας θα είναι κρατούμενος ως την Τρίτη οπότε και θα απολογηθεί.

Πηγή: Newsit.gr