Πυροβολισμοί στην Βούλα, τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι - Ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 20:31 Πυροβολισμοί στην Βούλα, τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι - Ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών

Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες - Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για το περιστατικό - Το βίαιο επεισόδιο έγινε μέσα σε φούρνο  - Βίντεο από κάμερες του καταστήματος

Τρεις αλλοδαποί άντρες τραυματίστηκαν στην Βούλα ύστερα από πυροβολισμούς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γίνεται λόγος για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Το περιστατικό έγινε στην οδό Ερμού 5,  μπροστά από έναν φούρνο. Αρχικά, θύμα αλλά και δράστες είχαν εξαφανιστεί. Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα όμως, το θύμα βρέθηκε και μεταφέρθηκε στο Ασκληπίειο της Βούλας. Η αστυνομία αναζητά  τους δράστες.  Στο σημείο βρέθηκε ένας κάλυκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άνθρωποι έπιναν καφέ στον φούρνο, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε ένα τζιμπ με τέσσερις επιβαίνοντες. Δύο άτομα κατέβηκαν και πλησίασαν το τραπέζι που έπιναν τον καφέ τους οι δύο άντρες. Ξαφνικά, ξέσπασε καυγάς μεταξύ τους, με τον έναν εκ  των δύο ανδρών να χτυπά με καρέκλα το ένα άτομο. Ο άντρας που περίμενε απέξω, έσπευσε μέσα για να βοηθήσει τον φίλο του και τότε βγήκαν τα όπλα. Όταν προσπάθησαν να απομακρυνθούν  άνοιξαν πυρ. Συνολικά, τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι, οι δύο από τους πυροβολισμούς. 

 
voula__4_
voula__3_
voula__1_
aima

Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή του περιστατικού

Τέσσερα λεπτά τρόμου στην ήσυχη γειτονιά της Βούλας δείχνει υλικό από κάμερα της περιοχής. Ξαφνικά, αφού έχει ξεσπάσει η συμπλοκή πολίτες τρέχουν, αφού έχουν ήδη  οι εμπλεκόμενοι έχουν πιαστεί στα χέρια. Μέσα σε δευτερόλεπτα βγαίνουν και όπλα, ενώ ακούγεται και ένας πυροβολισμός.

πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση