Εξαφάνιση 13χρονης από το Παλαιό Φάληρο - Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 09:18 Εξαφάνιση 13χρονης από το Παλαιό Φάληρο - Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές και στο Χαμόγελο του Παιδιού με την εξαφάνιση μιας 13χρονης κοπέλας από την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου την Παρασκευή (21.1.2022).

Πρόκειται για τη Μαρία-Αυγουστά Σ., 13 ετών, για την εξαφάνιση της οποίας ενημερώθηκε το Χαμόγελο του Παιδιού χθες Κυριακή (23.1.2022) και δημοσιοποιεί τα στοιχεία της, καθώς η ζωή της διατρέχει κίνδυνο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Μαρία-Αυγουστά Σ. έχει ύψος 1.68 μέτρα, ζυγίζει 85 κιλά, έχει μαύρα κοντά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει σκουλαρίκι στη μύτη, στο κάτω χείλος και στη μύτη και μπλε τούφα στα μαλλιά της. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα με κουκούλα, πολύχρωμο παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση