Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κακοκαιρία: Το viral βίντεο στο TikTok για όσους παραγγέλνουν με το χιονιά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 13:58 Κακοκαιρία: Το viral βίντεο στο TikTok για όσους παραγγέλνουν με το χιονιά

Ακρως επικίνδυνη είναι ο οδήγηση στην Αττική από εχθές με την επέλαση της κακοκαιρίας «Ελπίς» και ένας Ελληνας TikToker σχολιάζει όσους συνεχίζουν να παραγγέλνουν ντιλίβερι.

Η Αττική αλλά και αρκετές αρκόμα περιοχές της χώρας έχουν χτυπηθεί από την κακοκαιρία «Ελπίς» έχοντας καλυφθεί από χιόνι.

Οι εγκλωβισμένοι σε πολλούς δρόμους της Αττικής ήταν πολλοί, ενώ με δυσκολία συνεχίζεται ακόμα και σήμερα η κυκλοφορία σε πολλές από τις κεντρικές οδικές αρτηρίες. Εκτός αυτών, τα «στενά», ειδικά σε περιοχές με πυκνή χιονόστρωση δεν καθαρίζονται με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν αποσπέλαστα με ΙΧ και φυσικά με μηχανάκι.

Ο TikToker Χρήστος Ράφτας, που έχει γίνει συχνά viral το τελευταίο διάστημα με τα χιουμοριστικά του βίντεο, αυτή τη φορά έβαλε στο στόχαστρο εκείνους που παραγγέλνουν ντιλίβερι αψηφώντας το χιονιά.

Στο βίντεο παραδίδει ο ίδιος μια παραγγελία, ειρωνευόμενος φυσικά τον πελάτη πως έφτασε ασφαλέστατα στο σημείο.

Δείτε το:

 

@xristos_raftas Εύχομαι να σας πάει τουαλέτα #psilokatalaves #mpouketa #delivery #ellinaras #xioni ♬ original sound - Raftas