Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκατοντάδες αυτοκίνητα παραμένουν εγκλωβισμένα στην Αττική Οδό - Εικόνες απόλυτου χάους, δύο μέρες μετά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 12:57 Εκατοντάδες αυτοκίνητα παραμένουν εγκλωβισμένα στην Αττική Οδό - Εικόνες απόλυτου χάους, δύο μέρες μετά (φωτο intime)

Δύο ημέρες μετά, εκατοντάδες αυτοκίνητα παραμένουν εγκλωβισμένα στην Αττική Οδό, καθώς το χιόνι και ο πάγος σε πολλές περιπτώσεις δεν τους επιτρέπει να μετακινηθούν.

Η Αττική Οδός παραμένει κλειστή για τρίτη συνεχόμενη μέρα, αφού τα αυτοκίνητα που παραμένουν εκεί είναι πολλά.

Τα αυτοκίνητα εντοπίζονται σε διάφορα τμήματα της Αττικής Οδού, όπως στην Παλλήνη και στην έξοδο προς την περιφερειακή Υμηττού.

Η Αττική Οδός βρίσκεται σε επικοινωνία με το υπουργείο Μεταφρορών για να ανοίξει και πάλι το δρόμο. Έχει ειδοποιήσει τους οδηγούς να πάρουν τα οχήματα, και όπου αυτό δεν είναι εφικτό τα έχει μετακινήσει έτσι ώστε να υπάρχει δρόμος ανοιχτός.

Επιπλέον οχήματα από την Πολιτική Προστασία

Η Πολιτική Προστασία διέθεσε επιπλέον οχήματα στους οδηγούς στην Παλλήνη (Λ. Μαραθώνος και Μιλήση – έξοδος 15 Αττ. Οδού) για τη μεταφορά τους και την ανάκτηση των οχημάτων τους.

Πρόκειται για οχήματα τύπου μίνι-λεωφορείων που βρίσκονται από σήμερα και για όσες ημέρες απαιτηθεί στο σημείο και σε συνεχή δρομολόγια από τις 09:00 έως τις 19:00 προκειμένου να μεταφέρουν οδηγούς, που τα οχήματά τους βρίσκονται ακινητοποιημένα εντός της Αττικής Οδού, με σκοπό να τα ανακτήσουν.

Σημειώνεται, ότι για τον ίδιο λόγο είναι διαθέσιμα από χθες οχήματα της Πολιτικής Προστασίας στο «δαχτυλίδι» στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Πηγή: newsit.gr