Κως: Θρήνος και αγανάκτηση από τους γονείς των δύο 18χρονων που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 16:48 Κως: Θρήνος και αγανάκτηση από τους γονείς των δύο 18χρονων που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του τρίτου επιβάτη.

Στο πένθος «βυθίστηκε» η Κως από τον τραγικό θάνατο που βρήκαν ένας 18χρονος και ένας 17χρονος σε τροχαίο στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου. Τα νεαρά παιδιά επέστρεφαν από βόλτα στη χιονισμένη Κω όταν συνέβη το δυστύχημα. Από το αυτοκίνητο ανασύρθηκε νεκρός ο ένας 18χρονος, ενώ ο 17χρονος υπέκυψε στα τραύματά του την επόμενη του μοιραίου. Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του τρίτου επιβάτη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, o πατέρας του 17χρονου Μάξιμου είπε με τρεμάμενη φωνή: «Πήγαν 500-600 άτομα στο νοσοκομείο να δώσουν αίμα, το αγαπούσαν πολύ το παιδί μου. Πήγαν να περάσουν δύο αυτοκίνητα από το γεφύρι που δεν γίνεται αυτό. Έχουν γίνει πολλά ατυχήματα εκεί. Εγώ είχα βγάλει μια γυναίκα πνιγμένη από εκεί πριν από 20 χρόνια. Οδηγούσε το παιδί που σώθηκε και είχε δίπλωμα οδήγησης, μόνο ο γιος μου είναι ανήλικος και καθόταν στο πίσω κάθισμα. Από μωρά παιδία ήταν φίλοι».

Με δυσκολία μίλησε και ο πατέρας του 18χρονου Μανώλη στο Star λέγοντας: «Ήταν γελαστό παιδί, αυτό τα λέει όλα. Δεν με ενδιαφέρει αν φταίει το παιδί που οδηγούσε, ξέρω ότι δεν το ήθελε». Ο νονός του Μανώλη που διαθέτει γραφείο τελετών είναι επιφορτισμένος με τον ρόλο της οργάνωσης των κηδειών των δύο νεαρών. «Άκουσα σειρήνες, μου είπαν ότι έχει γίνει τροχαίο. Σκέφτηκα να τον πάρω τηλέφωνο, έτσι προληπτικά να δω που βρίσκεται. Του έκανα πέντε κλήσεις, δεν απάντησε. Μετά μας ειδοποίησαν από το νοσοκομείο ότι ήταν τραυματίας. Τα σημεία εκεί, ο δρόμος είναι δολοφονικός».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση