Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποπλάνηση 14χρονης από 40χρονο: Πήγαν άλλα δύο άτομα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 22:27 Αποπλάνηση 14χρονης από 40χρονο: Πήγαν άλλα δύο άτομα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Η αστυνομικοί εντόπισαν τον 40χρονο μαζί με το 14χρονο κορίτσι, σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής της Ομόνοιας. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον 40χρονο, που είναι πατέρας δύο παιδιών, να προσπάθησε να φύγει…

Ο άνδρας συνελήφθη για αρπαγή και ασέλγεια στην 14χρονη και προφυλακίστηκε.

Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί. Η μητέρα της τελικά εντόπισε τα ίχνη της από μία ανάρτηση που έκανε η ανήλικη στο Instagram. Ξεκίνησε προς το ξενοδοχείο, καλώντας ταυτόχρονα την Αστυνομία.

«Κατάλαβα από story στο instagram ότι η κόρη μου ήταν μαζί του σε αυτό το ξενοδοχείο και δεν μπορούσα να σκεφτώ τι της είχε κάνει. Αμέσως ξεκίνησα να πηγαίνω εκεί και κάλεσα και το 100 και όταν έφθασα στο ξενοδοχείο ήταν εκεί και οι αστυνομικοί. Όταν μας είδαν, ο 40χρονος προσπάθησε να φύγει»

Σύμφωνα με το Star, οι αρχές διερευνούν τον ρόλο ακόμη δύο ατόμων, που φαίνονται από τις κάμερες του ξενοδοχείου ημιδιαμονής να μπαίνουν στο δωμάτιο με το κορίτσι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κατηγορούμενος φέρεται να ασελγεί στο κορίτσι από το καλοκαίρι. Όταν παρακολούθησε η μητέρα τη μικρή και τους εντόπισε, εκείνος της είπε ότι τη βλέπει σαν παιδί του.

Ο 40χρονος γνώρισε, όπως όλα δείχνουν, την 14χρονη μέσω social media. Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ το κορίτσι εξετάζεται από γιατρούς σε δημόσιο νοσοκομείο.

πηγή: newsit.gr