Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η μαρτυρία 34χρονης που έπεσε θύμα εκδικητικής πορνογραφίας από τον πρώην σύντροφό της (βίντεο)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022 12:39 Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η μαρτυρία 34χρονης που έπεσε θύμα εκδικητικής πορνογραφίας από τον πρώην σύντροφό της (βίντεο)

Ανέβασε βίντεο με σκηνές από τις προσωπικές τους στιγμές και κατέστρεψε την καριέρα της - Εκείνος αρνείται τις κατηγορίες και ρίχνει τις ευθύνες  στον φίλο του

Νέα υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας με θύμα μία 34χρονη, απασχολεί τη δικαιοσύνη στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, με απόφαση δικαστηρίου η υπόθεση αναβαθμίστηκε σε κακούργημα και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Κακουργιοδικείο.

Η 34χρονη καλλιτέχνιδα  είδε τα όνειρά της να καταστρέφονται. Ένα βίντεο με ευαίσθητες στιγμές με τον πρώην σύντροφό της «ανέβηκε» σε ψεύτικο προφίλ με το καλλιτεχνικό της όνομα.

Η υπόθεση παραβίασης προσωπικών δεδομένων έφτασε στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με κατηγορούμενο φίλο του πρώην συντρόφου της, ο οποίος φέρεται να ανέβασε το βίντεο στο Διαδίκτυο.

Η 34χρονη μετέφερε στο δικαστήριο όσα βιώνει τα τελευταία χρόνια, ακόμη και σήμερα, όταν το βίντεο γίνεται γνωστό σε κάθε δουλειά της.

Ο πρώην σύντροφος της 34χρονης αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε εμπλοκή κατηγορώντας τον φίλο του.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης έκρινε ότι ο κατηγορούμενος είχε σκοπό βλάβης και παρέπεμψε την υπόθεση στο Κακουργιοδικείο, όπως έγινε και με τη δίωξη στην περίπτωση Παναγιωτόπουλου.

Ο πρώην σύντροφος έχει παραπεμφθεί κατηγορούμενος σε άλλη δίκη για κυκλοφορία του ίδιου βίντεο σε άλλη χρονική στιγμή.

Γροθιά στο στομάχι η μαρτυρία της καταγγέλλουσας στην κάμερα της ΕΡΤ.

Δείτε βίντεο:

πηγή: protothema.gr