Καιρός - Meteo: Βελτίωση αναμένεται από αύριο Παρασκευή (25/2) με άνοδο της θερμοκρασίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 15:56 Καιρός - Meteo: Βελτίωση αναμένεται από αύριο Παρασκευή (25/2) με άνοδο της θερμοκρασίας (φωτο αρχείου intime)

Βελτιωμένος αναμένεται να είναι ο καιρός αύριο Παρασκευή (25.2.2022) σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, σύμφωνα με το meteo, με νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα κατά τόπους στα δυτικά θα αυξηθούν. Παράλληλα, οι μέγιστες θερμοκρασίες θα σημειώσουν άνοδο, ωστόσο τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός. Το βράδυ η ορατότητα σε αρκετές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία, σύμφωνα με την πρόβλεψη του καιρού από το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -7 έως 10 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -3 έως 13, στην Ήπειρο από -3 έως 15 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -2 έως 14, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 15 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 7 μποφόρ, αλλά μέχρι το βράδυ θα εξασθενήσουν σημαντικά. Δυτικοί άνεμοι με εντάσεις 3-5 μποφόρ θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Αττική

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση