Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καταδίωξη διαρρηκτών στον Διόνυσο - Εμβόλισαν μηχανή της ΔΙΑΣ και διέφυγαν - Απείλησαν με όπλο και πολίτη!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 10:59 Καταδίωξη διαρρηκτών στον Διόνυσο - Εμβόλισαν μηχανή της ΔΙΑΣ και διέφυγαν - Απείλησαν με όπλο και πολίτη!

Ακόμη μια καταδίωξη διαρρηκτών από αστυνομικούς καταγράφηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (11.05.2022). Αυτή τη φορά όλα έγιναν στον Διόνυσο.

Οι διαρρήκτες επιχείρησαν σε σπίτι στον Διόνυσο και την ώρα που έφευγαν, εντοπίστηκαν από ομάδα της ΔΙΑΣ, που είχε ειδοποιηθεί από τους ιδιοκτήτες όταν κι εκείνοι διαπίστωσαν ότι κάποιος προσπαθούσε να μπει στο σπίτι τους. Οι αστυνομικοί άρχισαν αμέσως την καταδίωξη του σκουρόχρωμου αυτοκινήτου των δραστών της διάρρηξης.

Οι δράστες, σύμφωνα με το OPEN, δεν δίστασαν να εμβολίσουν τη μια από τις μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ που τους καταδίωκαν, προκαλώντας ζημιές αλλά χωρίς να τραυματίσουν αστυνομικοί. Οι άνδρες της ΔΙΑΣ έπεσαν την τελευταία στιγμή στην άσφαλτο και γλίτωσαν. 

Οι δράστες κατάφεραν, έτσι, να διαφύγουν και να εξαφανιστούν, αφού κινήθηκαν προς την Κηφισιά και παρόλο που οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν, κάποια στιγμή έχασαν την οπτική επαφή. 

Οι αρχές εξετάζουν αν το αυτοκίνητο που οδηγούσαν οι διαρρήκτες είχε κλαπεί και από που.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, στο αυτοκίνητο που καταδίωξαν οι δικυκλιστές της ΔΙΑΣ επέβαιναν τρία ή τέσσερα άτομα. 

Απείλησαν πολίτη με όπλο

Πριν ξεκινήσει η καταδίωξή τους από τους αστυνομικούς, κάτοικος του Διονύσου κατέθεσε ότι είδε το αυτοκίνητο των διαρρηκτών έξω από το σπίτι του και τρία άτομα ήταν μέσα σε αυτό. Ο γιος του, που εκείνη την ώρα επέστρεφε σπίτι, επιχείρησε να σταματήσει τους διαρρήκτες κι εκείνοι δεν δίστασαν να τον απειλήσουν με όπλο για να διαφύγουν!

Πέρα από τις πινακίδες του αυτοκινήτου, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει τις καταθέσεις των μαρτύρων αλλά και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, που έχουν καταγράψει το μαύρο αυτοκίνητο και μέρος της διαδρομής του.