Η Ρούλα Πισπιρίγκου κι ο Μάνος Δασκαλάκης σε νέους διαλόγους «φωτιά»: Έβγαζες λεφτά από τα παιδιά μας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 16:26 Η Ρούλα Πισπιρίγκου κι ο Μάνος Δασκαλάκης σε νέους διαλόγους «φωτιά»: Έβγαζες λεφτά από τα παιδιά μας

Νέος «σκοτωμός» ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη. «Κάνε τα λεφτά μασούρι για τα likes» , λέει η 33χρονη με τον 30χρονο να απαντά «κάτσε να δεις πώς σφίγγεται ο κ@@ς σου…»!

Οι σχέσεις ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη ήταν τεταμένες μετά τον θάνατο της Ίριδας και λίγες ημέρες πριν από την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συνεχώς προστριβές.

Τους νέους «θερμούς» διαλόγους του ζευγαριού αποκάλυψε το μεσημέρι της Τετάρτης (18.05.2022) το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Πρόκειται γι’ ακόμα ένα ακόμη «κατηγορώ» της 33χρονης στον σύζυγό της, για το πώς εκείνος χρησιμοποιούσε τα παιδιά τους και ειδικά την Τζωρτζίνα, «για να πουλάει τραγουδάκια» και «να παίρνει likes στο facebook».

Οι δυο τους βρίσκονται ένα βήμα πριν από το διαζύγιο και ο «σκοτωμός» τους γίνεται λίγες ημέρες πριν την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας τον Απρίλιο του 2021, όπου έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες του διαζυγίου. Ο διακανονισμός που αφορά στα οικονομικά ζητήματά τους προκαλεί έντονες τριβές.

Ο διάλογος στις 10/4/2021

Μάνος: Θα σε νοιάξουν. Τώρα συνέχισέ το και θα δεις

Ρούλα: Να ‘σαι σίγουρος ότι δεν θα με νοιάξει καθόλου, ειδικά τα λεφτά. Μη δώσεις τίποτα και πήγαινε και απολύσου τώρα χ…. Εσύ όλο μ@@@ λες. Τώρα τι να σου πω. Άκου τα λεφτά! Χαχα! Κάνε τα μασούρι μπας και πληρώσεις καμία προβολή παραπάνω εις βάρος του θανάτου των παιδιών που τραγουδάς και τα ανεβάζεις για να σε λυπηθούν. Είσαι το λιγότερο που μπορώ να πω ένα τίποτα και πήγαινε κάνε τα παράπονα ότι σε βρίζω.

Ο διάλογος στις 8/4/2021

Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν διστάζει να κατηγορήσει τον Μάνο Δασκαλάκη για την προσωπική και επαγγελματική του προβολή.

Ρούλα: Μήπως και σου πάρουμε ένα ευρώ παραπάνω και δε βγάλεις τραγούδι εις βάρος του παιδιού σου να γίνεις διάσημος που έχασες το παιδί σου. Να σε λυπηθούν οι θαυμαστές.

Μάνος: Κάτσε να δείς πώς σφίγγεται ο κ@@ς σου. Να καταλάβεις πώς γίνεται.

Ρούλα: Νομίζεις ότι με νοιάζουν τα λεφτά σου; Μη δώσεις ευρώ.

Μάνος: Όχι παιδί μου.

Ρούλα: Κράτα τα.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση