Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιάννης Φέρτης: Δεν πάσχει από Αλτσχάιμερ λέει η σύζυγός του, Μαρίνα Ψάλτη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 14:57 Γιάννης Φέρτης: Δεν πάσχει από Αλτσχάιμερ λέει η σύζυγός του, Μαρίνα Ψάλτη

Η ανάρτηση της Κάκιας Ιγερινού, πως ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από Αλτσχάιμερ, σόκαρε τους πάντες. Σύμφωνα όμως με τη σύζυγο του γνωστού ηθοποιού, τη Μαρίνα Ψάλτη, αυτό δεν είναι αλήθεια.

«Δεν ισχύει αυτό για τον Γιάννη Φέρτη. Είμαι σοκαρισμένη, γιατί η Κάκια Ιγερινού είναι φίλη του. Θέλουμε την ησυχία μας» δήλωσε η Μαρίνα Ψάλτη, η οποία, όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας, επικοινώνησε με Το Πρωινό και «μας παρακάλεσε να κάνουμε την εξής ανάρτηση, ότι δεν ισχύει το ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από Αλτσχάιμερ».

Υπενθυμίζεται ότι η Κάκια Ιγερινού, ανεβάζοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Γιάννη Φέρτη, ανέφερε πως ο αγαπημένος ηθοποιός πάσχει από Αλτσχάιμερ. Έγραψε: «Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά. Η μνήμη σβήνει. Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια».

Σε ένα από τα σχόλια, η Κάκια Ιγερινού ανέφερε πως «η φωτογραφία δική του επιθυμία. Κι η ανάρτηση το ίδιο. Σαν συμπαράσταση σε ομοιοπαθείς. Δεν κρύβει τίποτε από κανέναν. Ευχή του: Ευλογημένος εκείνος που θα βρει το φάρμακο γι’ αυτή τη νόσο».

Ωστόσο, αργότερα η ανάρτηση διαγράφηκε.

πηγή: newsit.gr