«Συναγερμός» στο Silver Alert: Εξαφανίστηκαν έξι άνθρωποι μέσα σε 12 ώρες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 17:35 «Συναγερμός» στο Silver Alert: Εξαφανίστηκαν έξι άνθρωποι μέσα σε 12 ώρες

«Δεν μας έχει ξανασυμβεί μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να εξαφανιστούν τόσοι άνθρωποι», λέει ο πρόεδρος της υπηρεσίας στο protothema.gr

Έξι εξαφανίσεις σε μόλις δώδεκα ώρες έγιναν γνωστές από την υπηρεσία Silver Alert γεγονός που ανησυχεί τους αρμόδιους φορείς καθώς το ποσοστό των εξαφανίσεων αυξάνεται καθημερινά.

 

Συγκεκριμένα στις 30/5/2022, από  τις 11:00 το πρωί έως τις 23:00 το βράδυ δηλώθηκαν στην υπηρεσία Silver Alert έξι εξαφανίσεις ατόμων:

-Βουνάζου Ευγενία-Μαρία, 36 ετών, χάθηκε από Νίκαια

Στιγμιοτυπο_2022-05-31__4_08_06_μμ

-Κωνσταντίνος Τσιμαγιώργης, 77 ετών, χάθηκε από Τριανδρία Θεσσαλονίκης

 

-Σκούρας Λεωνίδας, 73 ετών, χάθηκε από Ν. Κόσμο

Στιγμιοτυπο_2022-05-31__4_07_58_μμ

 

-Mahamant Ikmpal Mpout, 52 ετών, χάθηκε από Ομόνοια

 

 
-Ρουμελίδης Χριστόφορος, 84 ετών, χάθηκε από Καλλιθέα

-Ερμίδης Ευθύμιος, 77 ετών, χάθηκε από Καλλιθέα

Ο Πρόεδρος και Διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης μιλώντας στο protothema.gr είπε: «Δεν μας έχει ξανασυμβεί μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να εξαφανιστούν τόσοι άνθρωποι. Δυστυχώς έχει αυξηθεί το ποσοστό των εξαφανίσεων και οι εθελοντές μας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να εντοπιστούν εγκαίρως αυτοί οι άνθρωποι. Από  αυτούς ο Κωνσταντίνος Τσιμαγιώργης και ο Χριστόφορος Ρουμελίδης εντοπίσθηκαν από εθελοντές σήμερα το πρωί προτού να κινδυνεύσει η ζωή τους. Οι οικογένειές τους δεν σταματούν να τους αναζητούν  ενώ από ένα σημείο και μετά  το βάρος της έρευνας «πέφτει» αποκλειστικά σε εμάς».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση